Totalul afișărilor de pagină

14 mai 2016

Schimbarea frecventei pentru comunicarea cu ingerii...


Ingerii sunt aici pentru a va ajuta sa va vindecati in multe feluri, de la problemele si provocarile considerate lumesti, la cele care par urgente sau profunde spiritual. Una din misiunile vindecatoare ale ingerilor este sa ne ajute in schimbarea frecventei noastre vibrationale la valoarea cea mai inalta si mai fina. Ei vor sa facem aceasta schimbare din 2 motive.
Primul este ca acesta este un proces de inaltare. Cu totii suntem pe cale sa descoperim unitatea noastra cu Dumnezeu. Atunci cand intelegem si traim intr-adevar aceasta cunoastere suntem in starea de inaltare. Acest fel de cunoastere afecteaza profund orice interactiune cu ceilalti. Ganditi-va o clipa cum ar fi viata voastra daca ati fi constienti ca orice om cu care ati vorbi este un aspect divin al lui Dumnezeu insusi. Ati simti iubirea deplina pentru acei oameni si pentru voi insiva. V-ati trai viata ca pe o experienta cereasca pe pamant.Al doilea motiv pentru care ingerii vor sa avem o frecventa mai inalta este ca noi vom fi mai bine acordati cu lumea noastra materiala schimbatoare. Trecerea intr-un nou mileniu va aduce importante schimbari pozitive in sistemele noastre juridice, de educatie, de guvernamant si de comunicare. Obiceiurile noastre alimentare se vor schimba foarte mult si speranta noastra de viata va creste semnificativ.
Cu cat frecventa noastra va fi mai inalta, cu atat ne va fi mai usor sa ne adaptam la aceste schimbari. Vom fi constienti in mod intuitiv de schimbarile care vor avea loc pe pamant, asa cum animalele pot prevedea cutremurele si furtunile. Corpurile noastre cu frecvente inalte vor putea sa se teleporteze, sa se dematerializeze, si vor putea sa reziste in fata unor evenimente care ar traumatiza un corp mai dens, cu o frecventa mai joasa.Mintile cu vibratie mai inalta vor putea sa faca sa apara orice isi vor dori. Deci, ingerii vor sa va ajute sa va adaptati la cerintele unei lumi schimbatoare, dandu-va energia si indrumarea necesara pentru schimbarea frecventei. Ingerii va ajuta sa faceti asta dandu-va semne si minuni, calauzire divina, si intervenind in viata si in trupul vostru. In acest fel, va ajuta sa va pastrati linistea sufleteasca. Mai presus de orice, linistea este una din principalele noastre scopuri in viata, iar ingerii sunt aici pentru a ne ajuta sa o realizam. Ingerii nostri canta de bucurie atunci cand vad ca suntem linistiti si fericiti.
- Doreen Virtue-


Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu