Totalul afișărilor de pagină

2 mai 2016

Lucrul cu simbolurile Reiki...

Meditația prin simboluri
După ce s-a primit acordajul pentru un simbol, acesta poate fi folosit la capacitate maximă după ce se face meditaţia prin simbol. Meditaţia este simplă şi constă în vizualizarea simbolului alb, pe un fond întunecat. Meditaţia are ca scop implementarea, pentru a putea fi utilizat ulterior, prin vizualizare directă pe locul dorit.
Intrarea în simboluri
Toate simbolurile Reiki sunt tridimensionale, au înălțime, lățime și adâncime, așa că experimentează-le pe toate la rând, desenându-le în aer la dimensiuni foarte mari, imaginându-ți ca se măresc, apoi intra în ele. Lasă esența fiecărui simbol să-ți intre în corp și în minte și probabil ca vei simții înțelegere sau inspirație. Această tehnică se pretează cel mai bine la spații deschise, dacă reușesti să găsești un loc unde să ai intimitate.
Pașitul pe simboluri
Imaginează-ți că unul dintre simboluri este desenat pe jos și pășeste în interiorul lui. Asteaptă puțin, până când simți Reiki curgând, apoi începi să pășești, urmărind forma simbolului, încet și constant. Dacă ai un spațiu potrivit (mare), probabil ca ți-ar plăcea să închizi ochii, deoarece acest lucru sporește senzația pe care o ai. Experimentează frumusețea formei simbolului în timp ce spui în liniște numele lui. Dacă folosești Simbolul Distanței, îți poți imagina și faptul că te conectează cu viitorul Sine, formând un pod peste timp. Această experiență poate să fie deosebit de puternică și pătrunzătoare.
-sursa- http://handmadebymissi.ro/lucrul-cu-simbolurile-reiki/
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu