Totalul afișărilor de pagină

4 mai 2016

Fii un lucrator cu lumina tot timpul...

Aceia dintre noi care lucreaza ca vindecatori cu energie ne putem considera lucratori de lumina in momentul terapiei. Este adevarat, noi aducem lumina clientilor nostri si ii vindecam cu ajutorul acestor energii.
Totusi nu este de ajuns. A fi lucratori de lumina inseamna a fi constienti de faptul ca noi aducem energii ( positive si negative) asupra pamantului tot timpul, prin gandurile, cuvintele si actiunile noastre.
Fiecare gand al nostru este o energie care influenteaza sistemul propriu de chakre dar si sistemul de chakre al altor persoane. Influentam pe toata lumea, dar mai ales pe cei cu care venim in contact direct sau pe cei care se afla in apropierea noastra, prin campurile noastre energetice.
Cand devenim constienti de faptul ca aducem negativitate asupra celor din jur, avem abilitatea sa corectam aceasta cu ajutorul reiki si a intentiilor noastre. Traind zilnic racordati cu vibratii inalte, devine usor pentru noi sa generam ganduri positive. Atunci cand cadem in negativitate, ar trebui sa realizam cat mai repede acest lucru si sa schimbam vibratiile.
Este important sa ne reamintim ca fiecare dintre noi se afla pe o cale spirituala. Si ceilalti de pe acest pamant se afla pe calea lor spirituala. Foarte multi nu inteleg ce impact pot avea gandurile, vorbele si actiunile lor asupra propriului sistem energetic, dar si asupra celorlalti intr-o masura mai mica. Nu este de competenta noastra sa judecam pozitia pe care se afla ceilalti in aceasta calatorie spirituala, mai degraba ar trebui sa incercam sa ii ajutam trimitand lumina si dragoste. Aceasta va genera o karma buna si la randul nostru vom experimenta si noi binecuvantari similare din partea lor.
Reiki ne ajuta sa descoperim propria noastra putere care a fost intotdeauna la dispozitia noastra, dar nu realizam de cele mai multe ori cat potential avem. Puterea noastra adevarata rezida in recunoasterea faptului ca suntem fiinte puternice apte de a manifesta cel mai inalt bine. Noi suntem atat de puternici incat putem fi instrumente ale crearii unei societati armonioase.
Credeti in aceasta afirmatie?
“ Cu ajutorul gandurilor, vorbelor si actiunilor mele indeplinesc un rol vital in stabilirea pacii pe Pamant!”Daca nu ati ati fost de accord instantaneu sau ati ezitat, ati fost sceptici, atunci mai aveti de lucru in cautarea eului dvs authentic! In cazul in care credeti cu adevarat in aceasta afirmatie, atunci aveti si mai mult de lucru intrucat suntem fiinte umane supuse tuturor incercarilor, traind mereu o viata pozitiva si plina de dragoste, ceea ce nu este deloc simplu! Lacomia, utilizarea gresita a puterii, gelozia si reaua intentie continua sa raspandeasca negativitate in jurul nostru. Energia vindecatoare este necesara mai mult ca niciodata!
Toti lucratorii de lumina stiu si cred in faptul ca totul este interconectat. Cu cat putem sa facem mai mult pentru a putea aduce vindecare lumii intregi, cu atat va fi mai bine.
Deveniti lucratori de lumina in orice moment al vietii voastre!
-sursa- http://handmadebymissi.ro/fii-un-lucrator-cu-lumina-tot-timpul/
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu