Totalul afișărilor de pagină

22 sept. 2016

Câte dintre aceste simptome ale trezirii ai experimentat? ...

Mulți oameni au sentimentul că se va întâmplă ceva important, dar nimeni nu știe cu adevărat care va fi această mare schimbare. Însă, ea începe să se dezvăluie la marginea orizontului.
   În ultimele două decenii, exponențial mai mulți oameni au început să simtă o afinitate față de spiritualitate. Nu este ceva ce se schimbă doar în lume, dar, de asemenea, în interiorul nostru. Pare să existe o legătură între aceste modificări. Se pare că mai mulți oameni încep să se trezească și să experimenteze o așa-numită "trezire spirituală".
   Acesta este un proces prin care te eliberezi de persoana care ai devenit, pentru a deveni persoana care ești menită să fii. Fiind mai receptivi la ceea ce se întâmplă în interiorul și în jurul nostru.
   O trezire spirituală este pentru fiecare persoană diferită, este modul în care o persoană experimentează spiritualitatea, și modul în care aceasta influențează viața lor de zi cu zi. Unii oameni nici măcar nu își dau seama că prezintă simptomele unei treziri spirituale, în general deoarece, ei nu știu cum să clasifice experiența lor.
   Aici este o listă a diferitelor simptome care sunt legate de trezira spirituală. Câte dintre aceste simptome ai experientat sau câte poți recunoaște?
  Vise extrem de vii și lucide
   Ai avut vreodată senzația, după ce te-ai trezit dintr-un somn profund, că nu ești fost sigur dacă într-adevăr s-a întâmplat ceva sau dacă ai visat? Acestea sunt visele extreme vii. Uneori, chiar vei fi conștient într-un vis. În momentul în care îți dai seama că visezi, poți prelua controlul visului, și poți experimenta posibilitătile infinite ale unui vis lucid.
 
Ai un interes subit pentru tot ceea ce privește paranormalul și metafizica
   Acest interes subit te poate ajuta să evoluezi și să afli mai multe despre adevărurile lumii, cele care nu sunt scrise în mass-media. Paranormalul și metafizica pot trezi interesul tuturor, într-un mod în care pare că le vorbește personal. Unii oameni sunt atrași de partea de meditație, cristale, vindecare și lucrul cu energia; în timp ce pe alții îi incită extratereștrii, conspirațiile, tehnologiile și problemele guvernamentale. Este totul numai despre găsirea a ceea ce rezonează cel mai mult cu tine.
 
Evenimente care îți schimbă viața
   Acesta va fi un eveniment care te va forța să reflectezi asupra vieții tale. De cele mai multe ori, acesta va fi un semnal care te avertizează că ar trebui să iei lucrurile mai ușor, și poate veni la fiecare persoană într-un mod diferit.
   Pentru unii poate fi un deces sau pierderea unei persoane dragi, pentru alții un divorț, pierderea casei sau a locului de muncă.
   În unele cazuri poate fi chiar și epuizarea. Cu alte cuvinte, un eveniment care te forțează să-ți re-evaluezi și îți schimbă viața. Ceva ce te face să vezi imaginea de asnamblu.
Nevoia de a renunța la modele restrictive
   Ai brusc o dorință extremă de a-ți începe cu adevărat de viața. Toți și tot ce stă în calea atingerii acestui obiectiv vor auzi cuvintele "la revedere". Aici se încadrează locul oribil de muncă care suge viața din tine și, de asemenea, oamenii toxici care te trag înapoi. Procesul de găsire de sine și de aflare a adevăratelor pasiuni, va evolua în procesul de trezire spirituală.
 
 Timpul pare să meargă mai repede
   Accelerarea timpului este, de asemenea, un simptom clar, acest lucru poate fi explicat prin marile evenimente care au loc în viața ta. Totul se schimbă în jurul tău și nu o poți opri. Cel mai bun lucru pe care îl poți face, este să-ți trăiesti viața cât mai conștient posibil, mereu să recunoști "acum".
 
 Descoperi o nouă perspectivă asupra vieții
   Atunci când înțelegi că suntem ființe infinite și eterne, ești capabili să ai o perspectivă mai grandioasă.
   Dintr-o dată, grijile și problemele pe care le ai în prezent, pot fi văzute cum sunt în realitate: ​​temporare și, în mare măsură, nesemnificative. Acest lucru te face să accepți lucrurile care ți se intămplă cu mai multă ușurință.
 
Sincronicitațile devin vizibile
   Sincronicitățile sau coincidențele semnificative, apar mai frecvent. Este un semn al intuiției tale, și al faptului că ești conectat cu totul, și cu toată lumea. Este un fenomen magic care ne permite să știm că suntem deschiși la îndrumarea spirituală și urmăm calea cea bună.
 
 Experimentezi "unicitatea"
   Sincronicitatea poate fi văzută ca o parte a simțirii aceastei senzații. Senzația că ești parte a tot și totul face parte din tine. Acesta este un simptom care arată trezirea spirituală avansată.
-sursa- http://www.hathorbooks.ro/blog/44_C%C3%A2te-dintre-aceste-simptome-ale-trezirii-
ai-e.html

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu