Totalul afișărilor de pagină

15 sept. 2016

Tehnica sabiei arh.Mihail...

Acesta tehnica patrunde adanc in nivelele ascunse ale corpurilor dvs pentru a scoate la iveala si de a elibera amintirile dureroase, intr-un mod cat se poate de usor in asa fel incat acestea sa poata fi eliberate cand mai repede si fara urme. Aceasta tehnica este una dintre cele mai eficiente metode de descoperire a acestor amintiri si de eliberare a lor.
Tehnica sabiei Arhanghelului Mihail este folosita pentru problemele de vindecare emotionala. Utilizeaza si aliniaza energia Reiki pentru a ajuta eliberarea, transmutarea si revelarea amintirilor ascunse ale diferitelor probleme. Acest proces are intotdeauna rezultate, indiferent cand si unde au aparut problemele, chiar daca sunt la nivel subconstient.
Este o metoda de taierea corzilor folosind Reiki. O coarda reprezinta un dezechilibru energetic dintre 2 entitati. Ele pot fi de natura karmica. Pot fi si de natura sufleteasca. Aceasta tehnica poate fi utilizata pentru rezolvarea uneia sau mai multor probleme.
Puneti-va mainile pe fata persoanei care doriti sa se relaxeze.
Puneti-va mainile pe capul persoanei respective. Intrebati-o/l daca doreste sa lucreze la problema respectiva sau la acel lucru ce il face sa se simta nefericit(a).
Mangaiati capul clientului dvs: cu mana dreapta deasupra chakrei coroana, cu mana stanga sub cap, astfel incat mainile dvs sa se atinga (sa se uneasca) una pe alta.
Mental incepeti sa intonati simbolurile Reiki. Incurajati-l pe clientul dvs sa respire adanc in timpul exercitiului.
a) Rugati clientul sa dea nume exercitiului care incepe (ex: relatia mea cu x sau probleme cu bautura).
b) Rugati clientul sa se vizualizeze ridicandu-si corpul mental deasupra celui fizic. Clientul, apoi va trebui sa-si vizualizeze ‘problema’ ca un balon, legat de corpul ei/lui mental. Pot fi mai multe astfel de baloane legate de corpul mental al clientului.
c) Rugati clientul sa-si vizualizeze corpul spiritual deasupra corpului mental. Corpul spiritual cheama Sabia Arhanghelului Mihail, care in cele mai multe cazuri este de culoare albastra.
d) Corpul spiritual al clientului foloseste sabia deasupra corpului mental, incepand de la picioare, din fata in spate, pentru a taia corzile. Pe masura ce fiecare coarda este taiata, o flacara violet arde aceste corzi impreuna cu baloanele corespunzatoare lor, arzand astfel toate atasamentele corpului mental.e) Il puteti ruga pe client sa verifice daca mai sunt si alte corzi suplimentare. Daca sunt, corpul spiritual poate folosit Sabia Arhanghelului Mihail inca o data deasupra corpului mental. (Repetati procesul ori de cate ori este necesar).
f) Corpul spiritual inmaneza Sabia inapoi Arhanghelului Mihail si se reuneste cu corpul mental ca apoi corpul mental sa se uneasca cu corpul fizic.
g) Rugati-va clientul sa respire adanc stiind ca acum e liber de orice atasament, si rugati-l sa integreze incet acest sentiment de libertate. (Aceasta se poate intampla inainte ca corpul spiritual si mental sa se uneasca cu cel fizic).
Puneti-va mainile pe capul persoanei/clientului respectiv si inchideti energia eterica folosita.
-sursa- http://handmadebymissi.ro/5442-2/

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu