Totalul afișărilor de pagină

21 sept. 2016

Money Reiki & Abundence Prosperity...

Money Reiki este un sistem de Reiki creat de Stephanie Brail, destinat sa deblocheze energia spirituala a banilor.
Atunci cand esti acordat la energia spirituala a banilor, devii parte a unei miscari menita sa creasca vibratia banilor din intreaga lume. Te aliniezi cu intentie pentru a castiga bani cu integritate, urmand Scopul cel mai Inalt pentru tine.
Elimini blocajele energetice care iti provoaca sabotarea energiei banilor si devii mai constient in a manifesta banii in viata ta. Money  Reiki nu este un sistem de imbogatire rapida. Acest sistem ajuta la transformarea energiei banilor de pe planeta si in plus te ajuta pe tine personal. Diferenta mare dintre filosofia Money Reiki si alte sisteme de atragere a  prosperitatii este recunoasterea faptului ca  formele gand colective negative si energiile legate bani, trebuie sa fie curatate si vindecate.
Daca sunteti incantati de ideea de a ajuta ca toata lumea sa devina mai prospera, atunci Money Reiki este pentru tine!
In acest curs vei invata cum sa folosesti energia banilor cu ajutorul Reiki, inclusiv in efectuarea de tratamente, oferind binecuvantari financiare si creand un magnet pentru bani.
Money Reiki te ajuta sa elimini blocajele energetice legate de bani care pot fi datorate karmei (greseli fata de energia banilor, juraminte de saracie, etc), greseli din aceasta viata fata de bani datorata gandirii tale negative, legaminte, blesteme, etc.
Money Reiki este structurat pe 3 nivele:
1. Primul grad iti schimba optica clasica asupra banilor. Totodata iti ofera posibilitatea de a creste vibratia banilor pe care ii folosesti,
2. Cei initiati in al doilea nivel pot face deja, initieri, la randul lor. De asemenea primesti simboluri prin care iti poti curata karma legata de bani,
3. Al treilea nivel iti da simboluri mai puternice, legate inclusiv de atractia banilor (si nu numai) Vom invata tehnici de dezlegare si optimizare legate de manifestarea dreptul divin al banilor pentru fiecare.
Abundance & Prosperity Reiki
Aceasta initiere ajuta Lucratorul in Lumina pentru manifestarea pacii in lume pentru armonie si prosperitate. Recunostinta este cheia pentru această formă de Reiki, care vă ajută mintea să dezvolte o mentalitate de prosperitate, deoarece facilitează creşterea spirituală. Cu acest tip de Reiki poţi exploata energiile proprii din abundenta pentru a crea o abundenta si prosperitate pentru tine si pentru cei apropiati.
-sursa- https://inimadivina.com/reiki-2/money-reiki-abundence-prosperity/

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu