Totalul afișărilor de pagină

19 sept. 2016

Fa o intelegere cu abundenta...

Trebuie sa fii constient de faptul ca oricand poti sa faci o intelegere cu abundenta si prosperitatea, indiferent cate probleme financiare ai in momentul de fata. Daca acum in viata ta ai probleme cu banii, inseamna ca in subconstient ai incheiat o intelegere cu saracia, sau cu lipsurile, sau cu faptul ca preferi sa ramai in zona de confort si preferi sa te lamentezi in loc sa actionezi.
Multi oameni pretind ca vor sa atraga abundenta in viata lor, insa nu constientizeaza cat de importante sunt fricile lor in ceea ce priveste atragerea banilor. Refuza sa inteleaga ca in primul rand ei trebuie sa faca pasii necesari pentru a atrage aceasta abundenta. Un alt lucru foarte important este faptul ca aceste persoane se plang si de faptul ca nu au destul, fara sa realizeze ca de fapt daca ei gandesc asa, o asemenea vibratie transmit universului si asta primesc in continuare. Trebuie sa stii ca depinde de tine sa schimbi asta.
Invatati sa faceti un joc: “Cum ar fi daca..”. In fiecare zi timp de macar 20 de minute gandeste-te la faptul ca ai tot ce-ti doresti, adica iti spui: “cum ar fi daca as avea….”; “cum ar fi daca as fi…”, etc, Depinde de voi cum continuati, insa retineti ca depinde de voi sa va schimbati situatia financiara.Asa cum pana in acest moment probabil ati avut o intelegere la nivel subliminal cu saracia sau cu neajunsurile, decideti ca, chiar de acum incolo puteti sa semnati o intelegere cu abundenta, si incepeti sa va ganditi ce ati trece in noul contract. Luati-o ca pe un joc si rezultatele pozitive or sa va surprinda.
-sursa- http://mesajdivin.com/2015/08/fa-o-intelegere-cu-abundenta/

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu