Totalul afișărilor de pagină

28 sept. 2016

Starea de recunostinta iti creste vibratia energetica...

” Daca doresti sa iti schimbi viata in bine, schimba-ti vibratia generala pe care o emani, cu ajutorul recunostintei. Daca iti vei focaliza intreaga energie asupra recunostintei, in viata ta vor aparea adevarate miracole.
Daca doresti sa iti schimbi rapid viata in bine, gaseste in fiecare zi cat mai multe motive pentru care te simti recunoscator, pana cand vei vedea cu ochii liberi schimbarea. Nu te limita insa la a scrie aceste motive. SIMTE starea de recunostinta. Puterea ta straluceste in SENTIMENTELE pe care le investesti in starea de recunostinta.
Sentimentele pe care le traiesti astazi atrag evenimentele pe care le vei experimenta maine. Astfel, grijile atrag alte griji. Anxietatea atrage si mai multa anxietate. Nefericirea atrage nefericire. Insatisfactia atrage insatisfactie. PE DE ALTA PARTE … Bucuria atrage si mai multa bucurie. Fericirea atrage si mai multa fericire. Pacea atrage pace. Recunostinta atrage recunostinta. Bunatatea atrage bunatate. Iubirea atrage iubire.
Universul te calauzeste si comunica cu tine in fiecare secunda a vietii tale. El reactioneaza la gandurile tale si iti ofera un feedback nepretuit prin intermediul sentimentelor tale. Altfel spus, sentimentele tale reprezinta un instrument de comunicare cosmica! Sentimentele pozitive se traduc prin: „AI PROCEDAT FOARTE BINE”. Cele negative iti atrag atentia ca trebuie sa iti schimbi gandurile asupra carora te focalizezi.
Pune-te la unison cu comunicarea cosmica ce iti sta la dispozitie in fiecare zi. Tu nu esti niciodata singur, nici macar pentru o singura secunda. Universul te insoteste la fiecare pas. El te calauzeste, dar trebuie sa il asculti!
Cauta aspectul pozitiv in orce situatie, indeosebi in cele care par sa fie negative. Tot ce atragem in viata noastra ne ajuta sa crestem, ceea ce inseamna ca in ultima instanta este pentru binele nostru.
Schimbarea caii si a directiei in care calatoresti necesita noi calitati si puteri, care corespund intru totul lucrurilor marete care ne asteapta sa le realizam.
Oriunde te-ai afla si oricat de dificila ar parea sa fie situatia actuala, tu te indrepti intotdeauna catre mai multa maretie. Intotdeauna. ”
-sursa- /Invataturi zilnice/ – Rhonda Byrne-


 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

2 comentarii:

 1. Eu nu doresc schimbarea vieti mele ,dar recunosc ca trebuie sa-j multumesc lui dumnezeu pentru darul divin ce lam primit VIATA.Pentru acest dar minunat multumesc doamne ,daca privesc in urma mea cred ca a-si face la fel
  ce am facut si nu regret absolut nimic.Daca azi nu am jumatatea mea nu e din vina mea ca sa regret s-au sa apelez la recunostinta.Am umblat mult,timp liber putin si vina pot sa o dau pe munca ce o prestez,dar nu pot nici pe ea ca am satisfactii si multumiri sufletesti si banestiViata mea e o carte deschisa si sant multumit de ea !Unde ma indrept si ce va fi nu stiu decat dimineata s-au unde ma aflu ii multumesc lui Dumnezeu ca triesc si ma apara pe mine ,Mama mea si prieteni .!

  RăspundețiȘtergere
 2. https://www.youtube.com/watch?v=sVAVyTwXG-E

  mai mult decat un mesaj,
  mai mult decat un semn,
  mai mult decat as putea cuprinde in cuvinte..
  si sa ti sput ca ITI MULTUMESC!!!
  INgerul meu,TE IUbesc

  RăspundețiȘtergere