Totalul afișărilor de pagină

2 sept. 2016

MEDITAŢIA CU SIMBOLURILE REIKI ŞI ACTIVAREA ACESTORA ...

Pentru a vă creşte puterea în lucrul cu simbolurile
Întâi activaţi-vă simbolurile. Puteţi medita cu fiecare simbol în parte.
Staţi liniştiţi şi relaxaţi, într-o poziţie comodă, într-o cameră liniştită. Puteţi aprinde lumânări, puteţi asculta o muzică relaxantă, închideţi ochii şi respiraţi abdominal, profund, de câteva ori, păstrându-vă un zâmbet natural pe faţă, număraţi de la 10-1. Începeţi prin a vă imagina în faţa ochilor o uşă sau o poartă, cea mai frumoasă pe care o puteţi imagina. Admiraţi respectiva poartă şi încercaţi să o imaginaţi cu cât mai multe detalii... culoare, soliditate, material, dimensiuni, etc...
Încercaţi apoi să proiectaţi mental pe acea poartă imaginea luminoasă a unui simbol Reiki. Este recomandat ca meditaţia pe simboluri să se facă treptat, simbol cu simbol. Treptat daţi lumină imaginii simbolului de pe poartă şi vizualizaţi cum acesta devine din ce în ce mai luminos şi din ce în ce mai strălucitor, până când lumina simbolului cuprinde toată poarta.
În acest moment imaginaţi-vă că poarta se deschide, că vă apropiaţi uşor de ea şi că pătrundeţi înăuntru. Cine vă întâmpină, cum arată? În spatele porţii vom întâlni ghidul spiritual, îngerul, la care conectează simbolul respectiv. Îi mulţumim că ne-a permis să intrăm, să îl vedem şi să îl întrebăm ceva.
După ce terminăm conversaţia cu acel ghid spiritual îi mulţumim din nou pentru ajutorul acordat şi ieşim liniştiţi de pe poartă şi, respirând profund, şi numărând de la 1 la 10, deschidem uşor ochii, păstrând acelaşi zâmbet pe buze. Prin intermediul meditaţiei pe simboluri putem obţine noi utilizări ale simbolurilor respective şi chiar simboluri noi. În cazul în care primiţi noi simboluri,notaţi-le şi puteţi face meditaţie şi pe ele, pentru a vedea unde, la ce pot fi ele folosite.
Este bine ca practicarea acestui tip de meditaţie să se facă regulat.
-sursa- http://uniuneaspirituala.blogspot.ro/2015/07/meditatia-cu-simbolurile-si-activarea.html?m=1

  Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu