Totalul afișărilor de pagină

3 sept. 2016

Reconectarea cu sinele divin...

Reconectarea cu Sinele Divin îți împlinește destinul și dorințele benefice

Toate răspunsurile și resursele de care ai nevoie se află deja în interiorul tău. Descoperi acest adevăr atunci când viața îți este guvernată de miracole, bucurii și coincidențe magice. Atunci când lași sursa divină din interiorul tău să strălucească liber, trăiești la unison cu încrederea, inspirația și puterea care îți aduc persoanele și situațiile perfecte pentru tine și dorințele tale. Simți că ești conectat cu sinele tău divin atunci când sufletul tău se îmbogățește tot mai armonios, ideile și gândurile tale te sprijină în tot ce îți propui să faci și știi că indiferent cum se așază lucrurile pentru tine, totul este bine.

Gândurile se pot naște din amintiri sau din inspirație divină

În schimb, atunci când viața îți este măcinate de teamă, neîncredere, furie, vinovăție, rușine, starea ta interioară este ghidată de amintiri, de convingeri limitative sau de alte trăiri din trecut. Aceste convingeri limitează capacitatea noastră de a crea realitate pe care o dorim. De multe ori ceea ce manifestăm în prezent diferă fundamental de ceea ce dorim în adâncul ființei noastre, tocmai datorită acestor credințe apărute din amintirile noastre.
Așadar, gândurile, credințele și emoțiile tale se pot naște fie din conectarea cu sursa divină, fie din amintiri și convingeri false.

Când ești conectat cu resursele tale interioare, te dezvolți nelimitat

Inspirația ajunge la noi atunci când ne golim mintea de gânduri critice și acuzații și ne deschidem sufletul în fața tuturor posibilităților. Atunci când renunțăm la temeri, lăsăm loc divinului să se manifeste liber. Fără să îl blocăm prin credințe limitative îi dedicăm lui toată încrederea și îi permitem să se exprime prin intermediul nostru. Devenim un canal deschis care atrage idei creatoare și gânduri revelatoare. Lăsându-ne ghidați de intuiție, descoperim pasiunile ascunse și misiunea pentru care am ales să venim în această lume.
Atunci când te eliberezi de temeri, sursa ta divină găsește metode diverse prin care îți spune că viața trăită aici este o oportunitate de a explora și de a experimenta Universul și lumea magnifică din interiorul tău. Puterile interioare sunt cele care te vor convinge că lumea din jurul tău are nevoie ca tu să îți manifești dorințele, talentele și pasiunile. Conectarea ta cu starea divină are puterea de a alinia lucrurile, astfel încât vei permite talentelor, darurilor și dorințelor tale să se exprime prin intermediul prezentului tău.
-sursa- http://handmadebymissi.ro/reconectarea-cu-sinele-divin/
 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu