Totalul afișărilor de pagină

13 dec. 2016

Un spirit din cealalta dimensiune dezvaluie care sunt cele 3 mari secrete ale mortii! Aflati-le!...

Channeling-ul este actul de a permite unei alte forme de viata sau entitati sa canalizeze energie prin intermediul corpului fizic; asemanator cu telepatia, cu exceptia faptului ca se refera la un sens unic de fuzionare a energiilor si a formelor-gand.
In urma unui chanelling efectuat cu un spirit, o femeie ne povesteste ce informatii a primit de la acesta cu privire la moarte. Iata cele 3 puncte principale:
1) Moartea este transformare
Atunci cand mori, nu ai disparut in neant, intr-un fel de gaura neagra. Moartea este pur si simplu o schimbare sau o transformare dintr-o stare in alta. De fapt, moartea este ca finalizarea unui ciclu.
Atunci cand cineva moare, se intampla pentru ca acea persoana a terminat tot ceea ce era nevoie in forma fizica si a trebuit sa se intoarca inapoi la forma sa adevarata, care este spiritul. Acea persoana inca mai exista, doar ca e diferita.
Spiritele celor dragi care au murit, doresc sa comunice cu tine, intrucat ele exista si inca fac parte din bucuriile si provocarile tale, aici pe pamant. Chiar daca ele nu pot fi fizic cu tine, totusi ele se afla langa tine din punct de vedere spiritual si emotional. Daca ai pierdut pe cineva drag, sa stii ca acea persoana inca exista si incearca sa se conecteze cu tine.

2) Moartea este predeterminata
Cele mai multe suflete stiu cand vor muri. Chiar daca nu este la un nivel constient, cel putin la un nivel de subconstient fiecare suflet stie cand timpul lui in forma fizica se termina.
Noi stim cu totii ca vom muri, dar moartea este, de asemenea, predeterminata. Acest lucru nu inseamna ca exista o stampila cu data mortii tale pe ea, ci faptul ca, odata ce ai terminat ceea ce trebuia sa faci pe pamant, va trebui sa suporti transformarea mortii. Cand este timpul, trebuie sa mergem “dincolo”.
3) Moartea este un proces
La fel ca orice schimbare in viata, exista un anumit proces al mortii. Moartea nu este dureroasa, ci mai degraba este un sentiment euforic, poate similar cu cel al unui orga-sm. Dupa moarte, sufletul va trece intr-o alta dimensiune, care este similar cu ceea ce noi stim ca fiind “rai”.
In dimensiunea spirituala, te vei reuni cu cei dragi, cu ghizi spirituali si ingeri pazitori si vei incerca sa reflectezi asupra vietii tale. Lumea spiritelor este un loc uimitor, iubitor si plin de inspiratie. Timpul nu exista intr-un mod liniar, iar comunicarea se face in principal telepatic.
Exista, de asemenea, un fel de “iad”, unde se afla “sufletele blocate”. Aceste suflete sunt adesea blocate pentru ca nu doresc sa treaca dincolo sau ele se tem de ceea ce se va intampla atunci cand o fac. Sufletele apar adesea ca si fantome, decat ca energia spirituala. Exista mai multe dimensiuni, dintre care unele au o vibratie joasa. A ajunge in aceste dimensiuni este o alegere a ta si nu esti trimis acolo daca esti pacatos sau nu.
-sursa- http://www.almeea.ro/un-spirit-din-cealalta-dimensiune-dezvaluie-care-sunt-cele-3-mari-secrete-ale-mortii-aflati-le/



Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Un comentariu: