Totalul afișărilor de pagină

29 mar. 2018

Cine alegi sa fii?...

Nu de putine ori foarte multi dintre noi cautam sa ne identificam in decursul vietii cu ceva, sa dam sens vietii, insa nu toate alegerile ne multumesc. Uneori alegem sa visam cu ochii deschisi, sa facem planuri si sa incercam sa le indeplinim.  Ei bine, ACUM,  este necesar sa ne oprim un pic din tumultul cotidian si sa analizam. Parca un plus de valoare ar da o pata de culoare vietii noastre, dar ne simtim blocati.

Priveste atent/a la ce alegeri faci, ce reprezinta aceste alegeri pentru tine, inspre ce latura a fiintei tale duc acestea? Te multumesc? Simti cu fiecare celula a corpului tau ca traiesti? Simti bucuria? Esti fericit(a)? Fii sincer(a)! Daca in urma acestor analizari sau a faptului ca te intrebi ce-i cu tine in lumea asta, reusesti sa si intelegi rostul acestei existente, atunci faci primul pas catre tine.

A fi prezent(a) in viata ta, nu inseamna a bifa faptul ca esti pe undeva si cineva te observa, ca figurezi in atentia cuiva prin simplul fapt ca se” loveste” cu privirea de tine. A fi prezent(a) in viata ta, inseamna a avea energia intr-o continua curgere, a emana energia vietii, a radia din interior catre exterior cu forta radianta care te face sa te simti conectat(a) la Tot.

Starea de prezenta implica constientizare. In viata ai in fata o multime de rascruci, o multime de drumuri si alegerea de moment iti ofera intotdeuna o noua perspectiva catre experimentare. Important este sa fii AICI si ACUM, pur si simplu. Important este sa fii tu insuti/insati. Alegerile uneori ne definesc  POSIBILITATILE, insa nu fiti rigizi si incercati sa va depasiti limitele.

Adevarul este ca suntem fiinte fractalice, Univers in Multivers, Dumnezei in Manifestare, CO-CREATORI. Creatori a multiple linii temporale manifestate si a multor “File de Poveste” scrise in Creatie. Creatori a multor destine si actori in multe roluri reprezentative. Tot ceea ce conteaza este ce cream.

Este necesar sa trezim E-ul interior divin. Fiti siguri ca atunci cand acesta se trezeste, veti trai si simti prin toti porii. Cand inima se trezeste, iluzia se destrama, caci nu veti mai gandi cu mintea logico-rationala, ci cu inima.
Cine alegeti sa fiti? Oameni stersi care functioneaza intr-o rutina robotizanta, sau fiinte divine- radiante, calde si frumoase, care au inteles rostul lor? Nu va lasati pacaliti mereu si mereu de aceiasi trambitare iluzorie. Alegeti sa va manifestati din inima.
-sursa-http://scanteiadivina2014.blogspot.ro/2017/05/cine-alegi-sa-fii.html
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu