Totalul afișărilor de pagină

8 mar. 2018

Mintea, o arma incredibila ...

“Crede si nu cerceta! “ …fiecare din voi stie aceste cuvinte. Marea majoritate a omenirii le crede si le si asculta. Daca ii indemni sa dechida ochii si sa priveasca “dincolo de gard”, cum se spune, parca le este si frica sa o faca.
  Iata din acest exemplu, ca mintea, reprezinta cu singura o putere incredibila insa nimeni nu ne invata cum sa folosim aceasta putere. Pai...cei care ne conduc , nu doresc ca noi sa stim! De ce ar vrea sa o faca ?  Pentru ei e mai sanatos ca noi sa fim docili si cumniti. 

  Ca sa generezi sau sa dai nastere acelor lucruri pe care le doresti in viata, trebuie sa preiei mai intai controlul asupra mintii tale.
  Oricui i s-a intamplat macar odata sa isi propuna in gand si cu convingere inainte de a adormi, ca este necesar sa se trezeasca la ora 7 de exemplu. In mod straniu, se va scula la ora 7,
fara ajutorul ceasului.
   Sau; spune-i unei persoane ca este cea mai frumoasa din lume si vei vedea cum chipul sau se lumineaza de frumusete.
  S-a demonstrat  deja , ca sugestiile , gandurile si sentimentele umane pot influienta moleculele din cristalele de apa.
   Fizica cuantica a demonstrat si ea, ca fiecare molecula si atom  de substanta din jurul nostru este modificat  si influientat  de gandurile si sentimentele umane din jur.

  Daca asa stau lucrurile , este clar si adevarata teoria   care sustine ca viata noastra , sanatatea, natura, vremea ….TOATE…  sunt afectate de ceia ce noi oamenii gandim, spunem , simtim.
  Iata deci ca, mintea,  este cea mai puternica arma care se afla la dispozitia omului !... iar el habarnare!
  Subconstientul,este forta dinauntrul tau care te aduce langa ceia ce-ti doresti!  El nu merge la culcare odata cu corpul tau. El nu elibereaza idei , insa le accepta ca devarate pe cele pe care mintea ta constienta le percepe si le are ca atare.
  Deaceia, sugestia  in sine sau afirmatiile , au  puteri miraculoase sau malefice.  Pot  distruge sau pot conduce catre lucruri minunate.
 Deaceia afirmatiile sunt sugestii pe care mintea le accepta ca fiind  adevarate si le duce catre indeplinire. De axemplu afirmatia ; “Sunt fericita” sau  “sunt snatoasa” sunt mai puternice decat daca spui “voi fi fericita” sau  “ voi fi sanatoasa”. 
   Ofera-i mintii si subconstientului impresii pozitive, ofera-i deschidere,  ofera-i  iertare si intelegere fata de cei ce ti-au gresit, elibereaza toate tensiunile si resentimentele pe care le-ai acumulat si fii sigur ca vei primi inzecit recompensa.
  Tot ceia ce iti oferi interior tie si toate gandurile pozitive pe care le emiti catre ceilalti, vor atrage catre tine gandurile pozitive ale celorlalti.
  Pentru a imprima subconstientului acea stare pe care doresti sa o ai sau acel lucru la care ai visat , trebuie sa presupui ca deja ai obtinut acel lucru.
  Imaginarea mentala si proiectarea ei cu perseverenta si credinta , reprezinta secretul de a obtine tot ceia ce iti doresti. 
Vizualizeaza dorinta pe care o ai!  
Bucura-te ca si cum dorinta ta ar fi realizata. 
Mai devreme sau mai tarziu, subconstientul va face astfel incat aceasta dorinta  va fi realizata.
Celor care nu vor sa creada si sa iasa din dogma bisericii, … amintiti-va cuvintele lui Isus. El  a invatat oamenii acelasi lucru.

Poate ca va intrebati …..Cine este acest subconstient care are o asa mare putere?, care e in stare sa schimbe   lumea din jurul tau implinind gandurile mintii tale?
Nu e duhul din lampa lui  Aladin si nici vreo zeitate.
Este insasi sufletul tau , care este o parte , o scanteie doar din maretia lui Dumnezeu . El , suflatul,  pune in miscare Universul in care l-a asezat Dumnezeu si iti indeplineste tie gandul, indiferent care alegi  tu sa fie el.

  Eu am realizat ca are o putere fantastica in viata mea. Aceasta putere , te poate duce chiar langa ceia ce vrei.  Pas cu pas , vei intelege puterea sa. Ai grija ce alegi ,caci  aceia  vei primi.
  Incearca si ai sa vezi miracole in jurul tau.
-sursa- http://zeitelepamantului.blogspot.ro/2018/03/mintea-o-arma-incredibila.html?m=1

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu