Totalul afișărilor de pagină

16 mar. 2018

Lasa-te condus de Dumnezeu in tot ce faci si in tot ce spui...

Nu am vorbit niciodata de Dumnezeu.De spiritualitate am tot vorbit,v-am explicat ca spiritualitate inseamna un suflet frumos,deci fiti frumosi si drepti si sunteti ceea ce vrea Dumnezeu de la voi.
Dumnezeu este o entitate ce este tot si toate.Sigur,avem bisericeala care aduce cica idee a ce este Dumnezeu.Minciuni,scorneli,sau pur si simplu idei ale celor ce au scris niste carti,sau ale celor ce au lasat asa zisa spiritualitate in aceasta lume.
Dumnezeu este tot,nu cred ca face legi pe planete,El face legi prin Univers,prin Creatie,ar fi cam ciudat sa aduca legi la nivel de planeta.Daca ar fi asa nu am avea zeci de dumnezei pe aceasta planeta,ca avem religii cate incap .Deci,Dumnezeu este o entitate cereasca,este tot si toate,este putere suprema,este atotputernic,este viata si moarte,este judecator al tuturor sufletelor,asa ca,nu incercati voi ca om sa intelegeti ce inseamna de fapt Dumnezeu.
Nu am abordat acest subiect niciodata pentru ca stiu ca nu ati intelege mare lucru din ce spun.Poate acum intelegeti ca la Dumnezeu nu te duci nici cu gandul decat daca vrei ajutor,dar sa faci afirmatii ca ar fi El nu stiu ce,pe cand tu habar nu ai ce spui.Nu se pot face afirmatii legate de Dumnezeu,pentru ca nu stim ce este El,cat de puternic este,ce poate face.
Eu cred,si las la alegerea voastra sa judecati ce voi spune,ca Dumnezeu nu ne judeca prea aspru pentru incapacitatea noastra de a face lucrurile bine,pentru ca suntem cam prostuti,asa ca gresim,dar pentru ce afirmam despre El ne judeca intr-o zi aspru de tot,pentru ca facem afirmatii aiurea,nu stim ce spunem.
Sau facut multe in numele lui Dumnezeu,si nu lucruri bune,deci daca este sa luam ca ne judeca pentru asta,poate de asta nici nu avem ajutor din partea nimanui si ne-a lasat cu afirmatiile noastre cu tot sa ne ducem viata cum putem.Nu vedeti cata nepasare,rautare,ura ,si multe alte probleme sunt la nivel de pamant? Chiar credeti ca este orb si nu vede mizeria de aici? Eu zic ca ne lasa sa inotam in mocirla noastra, pentru ca prea suntem noi destepti si le stim pe toate.
Aveti grija ce afirmatii faceti de Dumnezeu,pentru ca intr-o zi veti sta in fata Lui,si cand o sa va intrebe de unde stiati voi ce ati afirmat de El,o sa cam o incurcati nu gluma.Nimeni nu ramane nejudecat dupa plecarea de aici,deci mare grija cu greselile,ca vine si vremea datului cu socoteala si nu o sa va fie bine.
Nu cred ca cineva in intreaga lui viata sa gandit o clipa si la trecerea in lumea spiritului,adica cand moare unde ajunge,ce pateste.Probabil aveti impresia ca dupa ce muriti ajungeti in Rai,si totul o sa fie bine,ati scapat de viata de aici,toate bune.Ce ar fi sa ajungeti direct in Iad,sau cum s-o numi,si de-abia dupa ce platiti prostiile sa iesiti de acolo?
Oricum ar fi ,aveti grija sa fiti oameni de bine,sa aveti cat mai putine greseli,si sigur sa constientizati ca nu traiti vesnic,asa ca intr-o zi veti sta in fata lui Dumnezeu,si bine nu o sa va fie daca ati trait la intamplare,daca ati fost rai.
Afirmati adesea :Sunt om de bine,am grija de viata mea,sunt iubitor,imi doresc ca totul sa fie bine,si fac ca totul sa fie bine.

Si asa si este.
-sursa- http://familiacelesta1.blogspot.ro/


Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu