Totalul afișărilor de pagină

11 mar. 2018

Cum să ne protejăm de furtul energetic I Dalai Lama...

Dalai Lama, marele lider spiritual tibetan, ne dezvăluie care sunt lucrurile care ne “fură” energia, atrăgând atenția asupra celor 10 “hoți de energie” și a modului în care ne putem proteja împotriva lor.

Energia pe care o avem este mină de aur pentru suflet, este combustibilul care ne pune în mișcare. Ea trebuie conservată, regenerată, folosită în mod constructiv căci nu este inepuizabilă. Putem să oferim din această prețioasă energie pentru a face bine, dar nu trebuie să lăsăm că lucrurile și oamenii negativi și toxici să ne priveze de ea, să o consume ei în locul nostru.Fii bun ori de câte ori este posibil. Este întotdeauna posibil.’  – Dalai Lama
1. Renunță la oamenii care vin la tine doar pentru a se plânge, pentru a-și spune nemulțumirile, problemele, poveștile, dezastrele lor, fricile și opiniile pline de judecată despre ceilalți. Dacă vezi că cineva încearcă să găsească un coș pentru a-și arunca gunoiul, nu îți lăsa mintea să absoarbă tona de negativitate.
2. Plătește-ți datoriile la timp. În același timp, încearcă să recuperezi banii de la cei care ți-i datorează sau alege să renunți la ei, dacă acest lucru este imposibil.
3. Ține-ți promisiunile. Dacă nu ai reușit să le îndeplinești, întreabă-te de ce, de ce opui rezistență. Ai întotdeauna dreptul să te răzgândești, să îți ceri scuze, să te revanșezi, să renegociezi sau să oferi o alternativă la promisiunea încălcată. Ai însă grijă să nu devină un obicei. Cea mai ușoară modalitate de a evita să faceți ceva ce nu vă doriți este să spuneți “NU” de la început.
4. Ori de cate ori este posibil, renunță la sarcinile care nu îți fac plăcere sau deleagă din ele altcuiva și petrece cât mai mult timp făcând ceea ce îți place.
5. Oferă-ți permisiunea de a te odihni dacă te afli într-un moment în care ai nevoie de odihnă și oferă-ți permisiunea de a acționa dacă este momentul oportun.
6. Aruncă, strânge și organizează, nimic nu îți va fura mai multă energie decât un loc dezordonat și plin de lucruri din trecut de care nu mai ai nevoie și care nu îți mai sunt de nici un folos.
7. Acordă prioritate sănătății tale. Acceptă că uneori corpul tău nu poate funcționa la capacitate maximă. Ia-ți pauze în acel moment.
8. Confruntă situațiile toxice pe care le tolerezi în prezent, ajută un prieten sau un membru al familiei să ia măsurile necesare pentru a nu mai tolera acțiunile toxice ale partenerului/prietenilor.
9. Acceptă. Acest lucru nu înseamnă să renunți, însă nimic nu te face să pierzi mai multă energie decât să te împotrivești și să lupți împotriva unei situații pe care nu ai cum să o schimbi.
10. Iartă. Lasă în urmă o situație care îți cauzează durere, întotdeauna poți alege ca durerea respectivă să devină doar o amintire.
-sursa- http://ellascenter.ro/stiri/cum-sa-ne-protejam-de-furtul-energetic-i-dalai-lama.html-
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu