Totalul afișărilor de pagină

5 mar. 2018

Reiki: Curățarea spațiului personal de energii grele...

Emoțiile noastre pot crea o amprentă energetică negativă într-un anumit loc. Dacă într-o cameră a zăcut sau murit o persoană, dacă ați fost furioși sau supărați, în acea încăpere se simte o energie grea.
De exemplu: v-ați reamenajat casa și rezultatul nu este cel scontat, puteți emana emoții negative: frustrare, furie, dezgust.....
Energia toxică dintr-o încăpere poate pătrunde în toată casa.
Dacă ați fi trimis Reiki în întreaga casă înainte de începerea lucrărilor și în fiecare zi când muncitorii vă reamenajau casa, situația ar fi fost una benefică.
Dar dacă energia toxică s-a acumulat, casa, grădina, anexele, etc., trebuie curățate, fiecare în parte.
Puteți trasa Simbolurile Reiki în fiecare colț al camerei, pe pereți, podea și tavan. Desenați Simbolurile invers acelor de ceasornic, de exemplu, din primul colț în care le aplicați vă rotiți spre stânga și desenați pe următorul colț al camerei, apoi pe pereți, podea și tavan.
Vizualizați simbolurile colorate: aurii, purpurii, albe, în curcubeu. Trasați Simbolurile Reiki cu tămâie sau bețișoare de champa.
Apoi, stând în mijlocul camerei, puteți spune rugăciunea Crucii.
Sau puteți invoca ajutorul îngerilor: „Invoc prezența tuturor entităților de lumină care vor, pot și trebuie să vină. Vă cer cu iubire și  recunoștință să clarificați energia acestei camere. Vă mulțumesc că ați adus energie benefică în această cameră astfel încât să ne simțim bine aici!”
Puteți lăsa geamurile deschise, să intre lumina, soarele, aerul curat cu aceeași intenție să purifice energia camerei.
Când simțiți energia camerei mai ușoară, treceți la următoarea cameră. În același mod puteți proceda în grădină, terasă, anexe....
Ar trebui ca la sfârșitul „curățării” să simțiți energia locuinței mult mai liniștită, mai relaxată și mai „hrănitoare”, să vă simțiți mult mai bine în acel spațiu.
Puteți folosi aceeași metodă la birou, servici, cabinet, în orice spațiu în care petreceți un anumit timp.
Curățați-vă spațiul o dată pe săptămână sau ori de câte ori simțiți că s-au acumulat tensiuni, stres, energii reziduale.
În camera în care faceți terapie, de orice tip, ideal ar fi să se facă curățare după fiecare pacient/client, asta până veți învăța să „programați” curățarea...
-sursa- http://uniuneaspirituala.blogspot.ro/search/label/REIKI
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu