Totalul afișărilor de pagină

19 mar. 2018

SCOPUL VIETI - EVOLUTIA SPIRITUALA ...

Dragilor, este timpul pentru a va examina fiinta si a pune in balanta evolutia voastra, avand in vedere ca evolutia este scopul, sau telul fiecarui suflet. Priviti in interiorul vostru si analizati profund toate situatile prin care ati trecut de-a lungul vietii, constientizati lectiile pe care Sinele vostru Inalt vi le-a pus in fata si mai ales frecventa cu care ele apar.

Avand in vedere ca sufletul este o energie, el se poate divide, el se poate imparti, acolo unde voi, in mod inconstient va atasati de materialitate, prin faptul ca iubiti banii, ii puneti drept scop in viata voastra, stabilind obiectivul suprem de a va imbogati, financiar vorbind. Acest deziderat al unora dintre voi, creeaza atasament fata de energia banului, iar sufletul vostru va investi energie, se va rupe si va ramane exact acolo unde voi sunteti atrasi. Este nesanatoasa acesta gandire materialista si va solicita foarte mult energia vitala, va inchide unghiurile pergeptiilor referitoare la adevar si sensurile profunde ale vietii, deoarece ati stabilit o legatura invizibila care va stoarce de putere.

Atunci cand suferiti din diferite motive, aveti necazuri, neplaceri, boli, dureri, o foarte mare parte din energia vostra este canalizata catre exterior, fapt ce va face sa va simtiti storsi de energie. Cand suferiti din neintelegerea iubirii, voi stabiliti o forma de atasament care va poate provoca atat voua rau cat si persoanelor de care sunteti atasati.
Neintelegerea iubirii care este dezvoltata sub forma de atasament, este aidoma cu investirea unei bune parti din economiile voastre intr-o banca care nu va poate oferi garantia banilor vostrii.

Daca nu simtiti iubire fata de propria persoana sau fata de familie, prieteni, oameni in general, energia voastra vitala va avea de suferit, dar si a celor din jur. Iubirea este hrana, ea vine din interiorul vostru, este energia care curge din izvorul nesecat al inimii. Daca energia voastra se termina, sau este insuficienta, majoritatea tindeti sa luati unii de la altii, ceea ce aveti de cand v-ati nascut, insa ignorati cu desavarsire. 

Da dragilor, iubirea care va da energie, care va hraneste sufletul cu “conbustibil”, este in interiorul fiecaruia. Felul cum manifestati gandurile voastre, felul cum va comportati cu voi insiva, si cu cei din jur, nu pare a fi conform cu normalitatea, de aceea aveti exact ceea ce atrageti si nimic mai mult.

Patrundeti in calmul unei noi vieti, faceti liniste in viata voastra, pentru a va auzi adevaratul sine. Soapta lui este intotdeauna una plina de iubire, drumul pe care el va indruma, este unul al fericirii si unitatii, un drum care poate fi parcurs cu pasi repezi si asezati , daca stiti sa identificati si sa auziti acea voce a intuitiei care va sopteste mereu.
Canalizati constienta zicandu-va in fiecare zi, ca ceea ce este bine pentru voi este intotdeauna pozitiv, inaltator si infloritor, ca va da energie, inconjurati-va de frumusete si binecuvantati natura si simtiti conexiunea cu venele mamei Gaia, simtiti cum pulsul inimii ei este si al vostru, simtiti unitatea.

Intotdeauna cand ganditi negativ, atrageti lucruri si situatii negative, care nu va fac bine deloc, din contra, va blocheaza intr-o realitate care nu este cea dorita de inima voastra. Energia voastra va fi investita in gandurile voastre. Atunci cand gandurile voastre sunt unitate si reprezinta expresia sufletului vostru cea mai pura si senina, voi straluciti si emanati iubirea in jurul vostru, lumea devine zambitoare si ingaduitoare.

Topiti in iubirea voastra mizeria lumii in care traiti, iertati-va mai intai pe voi, chemati fragmentele sufletului la reunire, caci prin inconstienta si nepasare, v-ati imprastiat intr-o mie de zari, iar puterea voastra, energia fiintei voastre de lumina, nu s-a manifestat in mod normal.

Iertarea aduce cu sine eliberarea, ranile care erau deschise si supurau la vedere, acum se inchid pentru ca voi renasteti in interior, renuntati la ideea de separare si va vedeti asa cum sunteti, frumosi, talentati, daruitori si doriti sa refaceti calea minunata in care odinioara sufletele voastre zburau fericite.
Daca ati crezut ca ati iubit o femeie sau un barbat, iar despartirea de cele mai multe ori v-a afectat psihicul si sufletul, atunci se cheama ca ati interrupt ca iubirea sa curga permanent prin voi, hranindu-va si ati lasat sinelui fals usile deschise, sa va conduca viata catre inchistare, framantare si bucium. Inseamna ca nu ati reusit sa cuprindeti esenta iubirii. Degeaba credeti ca iubiti cand voi va purtati inuman in unele situatii, unii cu ceilalti. Asa se poarta o fiinta evoluata? Investind tot capitalul sufletesc, energia in fleacuri de doi lei, care nu aduc nimic bun la capitolul evolutie. Facand asta in mod inconstient lasati o parte din voi acolo unde gandurile va poarta, irositi ceea ce aveti mai bun pentru a cadea in mii de feluri, fara a avea puterea de a renaste.

Gasiti zilnic cateva minute si adunati-va gandurile, accesati lumina interioara, fiti voi insiva. Rechemati sufletul la starea de dinainte sa uitati cine sunteti, prin deschiderea  portilor inimii larg.

Cand nu va mai judecati, cand renuntati la a va mai ura intre voi, cand deveniti mai intelegatori, mai blanzi, toleranti unii cu ceilalti, cand zambiti mai mult, cand vet descoperi iubirea ca unica sursa care trebuie sa traiasca in voi si sa va hraneasca, ati facut  saltul urias in esenta voastra.

Voi sunteti copii stelelor, care populati Creatia , venind din iubire si continuand in iubire.
Voi sunteti puterea spiritului, voi sunteti lumina Creatorului.

Voi sunteti Iubire!
-sursa- http://scanteiadivina2014.blogspot.ro/2014/08/scopul-vieti-evolutia-spirituala.html-
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu