Totalul afișărilor de pagină

28 mar. 2018

Manifestarea Divina...

Clipa de clipa universul este in continua schimbare si manifestare.
Chiar daca timpul pe care il cunoastem aici curge mult mai incet, in planurile inalte vibratia creste iar timpul devine mai rapid pana cand se contopeste intr-un singur punct. In acest moment timpul poate fi accesat in orice directie, materializarea si manifestarea fiind instanta.
Am ales sa coboram aici in dimensiunea "melcului" pentru a intelege mai bine universul si pentru a face schimbari la un nivel cat mai fin si in detaliu. Sa ne implicam direct in Creatie.
Exista o multitudine de dimensiuni si realitati, nelimitate, ce au pornit din Centrul Marelui Creator Dumnezeu. Eu cred ca putem accesa oricare dintre ele in functie de ceea ce gandim si vrem.
Ca oameni am primit instrumente (abilitati) sa putem realiza aceasta miraculoasa lucrare numita OM. Aici intervine nivelul de constiinta al fiecaruia si alegerea pe care o face in fiecare moment, de modul cum participa in Creatie.
Ce vrem pentru inceput este sa aducem echilibrul, intr-o lume inca stapanita de durere si ego. Increderea si credinta ca dincolo de noi se afla un scop inalt ne calauzeste in misiunea noastra.
Sunt multi oameni care se lasa usor influentati de mentalitati puternice si uita pentru ce au venit si cine sunt, se vad inferiori si ajung sa creada tot ce li se spune.
 Dar toate acestea sunt etape ale trezirii, toti trecem prin ele, la inceput cautam maestrii si informatii cu o sete de nestavilit. Trecem prin multe experiente, primim multe initieri si ascultam la toti cei care ne transmit mesaje de la spirite sau fiintele din alte lumi. Da chiar ne ajuta, asa realizam ca Maestrul pe care il cautam este in noi, ca initierile sunt native si ca toate raspunsurile vin din inerior. Din sufletul pur unde salasuieste scanteia Lui Dumnezeu.
Eu cred ca totul are un scop, chiar daca la inceput pare foarte greu sau usor, complicat sau simplu, tot acolo ajungem.
Totul este Constiinta si constientizarea adevarului ce cred ca inseamna intersectia tuturor adevarurilor.
Eu cred ca nu exista obligatii ci exista responsabilitati, ca ceea ce daruim ne defineste si ceea ce cerem primim. Si gandul este samanta ce precede creatia, totul este ca acest gand sa fie plin de iubire si de intentii inalte.
Viata trebuie traita, fara frici si fara limite...dar responsabil.
-sursa- http://spre-infinit.blogspot.ro/2015/12/manifestarea-divina.html-
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu