Totalul afișărilor de pagină

22 nov. 2019

5 Semne Ca Ati Inceput Procesul De Ascensiune...

Când începem să creștem în vibrații și frecvență, suntem capabili să accesăm înțelepciunea care rezultă din dimensiunile mai înalte, mult mai ușor decât cei care încă vibrează la o viteză mai mică. Acesta este procesul de ascensiune.
Și, în timp ce acest lucru nu are nici o legătură cu „mai bine” sau „mai rău”, pentru că fiecare suflet este pe calea perfectă pentru el, cei care se află pe primele linii in procesul de ascensiune (înălțându-se de la realitatea celei de a treia dimensiuni la realitatea celei de a cincea dimensiuni) se simt adesea descurajati sau singuri. Ei sufera chiar și pentru faptul ca vad o lume reflectând înapoi catre ei atâta durere și suferință.
Un lucru important de realizat aici este că cei care conduc drumul în revoluția conștiinței vor experimenta conștiința a cincea dimensională înainte de majoritatea sau mulți alții din viața lor.Așadar, în timp ce cei dragi pot fi încă blocați în cicluri de suferință, este datoria noastră să păstrăm un sentiment de calm și să ne urmam drumul tăcut și energic pentru ființele care vor începe procesul de ascensiune destul de curând.
Dacă ați simțit un impuls spiritual puternic în ultimii câțiva ani, sau zeci de ani chiar, un impuls pe care nu l-ati putut nega si nu l-ati putut îndepărta, chiar dacă ați dorit, a fost un mod de a vă duce la conștiința celei de a cincea dimensiuni. Este posibil să fi avut o cunoaștere interioară, de ceva timp, că sunteți aici, acum ,dintr-un motiv clar sau într-o  misiune anume. Asa incepe procesul de ascensiune.
Mai jos sunt cinci semne ca ai început să vibrezi în conștiința a cincea dimensională:

1) Puteți spune că ceva s-a schimbat, dar nu puteți palpa

A cincea dimensiune nu este un loc real în care să călătorești, ci mai degrabă o stare de conștiință și poate fi dificil să identifici la început diferența exactă. S-ar putea să poți spune că ceva este schimbat, culorile par mai strălucitoare, te simți mai calm în interior, or unii se simt … ciudat.
Întrucât această dimensiune este destul de nouă pentru mintea noastră conștientă și corpul fizic, în realitate nu există nimic care să o compare cu cea pe care am experimentat-o ​​până acum, totuși, ca ființe energetice, o putem „simți”.
Cel mai important lucru pe care l-ai putea realiza este că, deși realitatea ta exterioară nu s-a schimbat prea mult, sentimentul tău față de realitatea ta exterioară este complet diferit, metaforic vorbind, este aproape ca și cum cineva ar fi schimbat obiectivul pe ochelari la o rețetă mai bună.
Lucrurile par mai clare, viața pare aceeași, totuși o privești dintr-un alt loc, iar acel loc acceptă mai mult ceea ce este.

2) Ai impresia că nu mai ai de ales

O mare parte din conștiința dimensiunii a treia se caracterizează prin decizii „corecte” și „greșite”. Ne „plictisim” de viață îngrijorându-ne că vom face o alegere proastă sau vom încerca să determinăm cea mai bună alegere, dar aceste judecăți încep curând să dispară, pe măsură ce intrăm în conștiința a cincea dimensională.
Este posibil să fi auzit termenul „predarea voinței personale”, ceea ce înseamnă că, pe măsură ce intrăm într-o mai bună aliniere cu înțelepciunea superioară, încetăm să ne întrebăm pe noi înșine sau universul și începem să rezonăm cu destinul nostru.
Există unele lucruri pe care suntem destinați să le experimentăm în întruparea noastră aici, iar pe măsură ce atașamentele noastre egoiste/egocentrice cad la marginea drumului, sunt înlocuite de credință și de predare.  Putem începe să simtim ca și cum viața ne deplasează pe calea noastră corectă, într-o mai multă lumina.

3) Motivele pentru care se întâmplă lucrurile sunt de natură spirituală

În timp ce cei care vibrează cu o frecvență mai mică vor folosi lucruri precum vina, victimizarea și ghinionul / norocul ca motive pentru care se întâmplă lucrurile din viața lor, cei care locuiesc într-o realitate de 5D vor începe să realizeze că nimic nu se întâmplă accidental sau din întâmplare.
Toate situațiile sunt aici pentru a ne ajuta să vindecăm ceva, sau pentru a ne arăta calea cea mai înaltă, spre bucuria noastra. Ființa spirituală începe să aibă prioritate asupra caracterului uman pe care îl jucăm, iar din această cauză toate lucrurile au un sens mai profund, iar implicațiile sunt mai spirituale în natura lor.

4) Oamenii par să fie mult mai frumoși si draguti oriunde te duci

De cele mai multe ori vom începe să vedem, în sfârșit, că roadele muncii noastre sunt reflectate înapoi la noi, prin oamenii pe care îi întâlnim în viața noastră de zi cu zi.
Vibrația noastră energică scoate aspectele celei de-a cincea dimensiuni ale personajelor pe care le întâlnim. Lumea pare a fi un loc mai frumos, oamenii deschid ușile, oferindu-ne complimente, si se creaza un anturaj mai plăcut, care se observă.

5) Viața a fost severa cu procesul tău de „vindecare”

Poate cea mai dificilă parte a procesului de ascensiune este aruncarea celor vechi, pentru a face loc noului. Universul are nevoie să fim cât mai goi pentru a intra în conștiința 5d, și face acest lucru oferindu-ne oportunități de a vindeca și de a elibera toate blocajele emoționale și sistemele de credințe vechi printr-o experiență devastatoare.
Putem simți ca și cum suntem cei care vibrează cel mai înalt, însă trebuie să trecem prin cele mai tumultuoase experiențe, ceea ce ne poate determina, pe mulți dintre noi, să devenim descurajați și chiar supărați pe univers pentru că ne-a lasat sa trecem prin asta.
Dar asigurați-vă că totul este bine și această etapă se va încheia. Pe măsură ce dragostea din interiorul propriei noastre ființe începe să se trezească, devine foarte evident că fiecare emoție care apare în noi cerșește atenția noastră și iubirea necondiționată.
Suntem vindecătorii propriilor noastre inimi, iar în curând va începe să apară o frumoasă stare de golire naturală, in locul valurilor haotice ale procesului de vindecare emoțională prin care a trebuit să trecem pentru a ajunge la 5D, si pentru a completa procesul de ascensiune.
„Dimensiunile nu sunt locuri sau locații, ci niveluri de conștiință care vibrează la un anumit ritm. Cu cât vibrăm mai sus, cu atât experimentăm mai multe dimensiuni în mod conștient. ”
-sursa-Liara Covert
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu