Totalul afișărilor de pagină

23 nov. 2019

Să rămâi un neevoluat este o înfruntare a lui Dumnezeu....

De mai bine de trei ani, Dumnezeu, ti-a creat o cale pe care sa mergi acum  si sa evoluezi. Tu ca om, o tot ocolesti mereu si o ignori si asta findca iti place lumea ta si te complaci.    Consideri ca ceea ce ti se spune de cei din jur este adevar si asta pentru ca ... cum spuneam , te complaci.
  Mare parte din viaţă este irosită în lupta pentru existenţă, astfel încât nu mai rămâne nimic pentru căutarea cunoştinţelor mai înalte, a experienţelor, ş.a.m.d. Daca nu ti-ai dat seama inca singur,  afla ca religia a servit la înrobirea omului, la fel şi guvernele, iar asta a fost doar cu acordul si stiinta ta.
  Amintiri, nostalgii si vise grele obisnuiesc sa iti acapareze mintea, insa, aceastea sunt  o influenta negativa, caci tu nu tii cont de ele si nu incerci sa le controlezi , caci nici nu iti dai seama cat rau pot ele sa iti aduca. Uneori ai sentimentul că viaţa nu a fost complet trăită.
Tocmai existenta lor iti arata ca este timpul sa ridici privirea catre viitor. .

  Daca multora le este mult mai usor sa asculte ce vorbesc altii si sa accepte ce li s-a spus, in loc sa se intrebe singuri si sa caute raspunsul inlauntrul lor, ma intreb; “ De de totusi omul nu asculta cu atentie ceea ce Ingerii le soptesc tainic in minte? De ce fug de aceste invataturi , considerand ca ele vin de la ceva necurat ??? doar pentru ca nu li se pare ceva firesc si cunoscut??? 

 Nu alege sa infrunti pe Dumnezeu ignorand ceea ce el iti daruieste, lumea pe care El ti-o asterne in cale, caci altfel sa vezi ce rau iti va fi, cand o sa vina vremea sa dai socoteala pentru viata ta. Pana atunci, viata ta va fi tot mai grea caci , te vei trezi ca inoti impotriva curentului si te vei osteni degeaba. De ce sa nu iei directia curentului, sa te lasi purtat de el si sa fii in armonie cu tot ce se intampla in jurul tau? Pe masura ce vei invata s-o faci, iti vei da seama ca esti in armonie cu toti si cu toate.

 Nu este greu deloc sa evoluezi, trebuie doar sa vrei sa faci ceva cu mintea ta . Doriti-va schimbarea si o sa aveti acea schimbare. Haideti sa invatam  noi , sa facem in asa fel incat pe pamant sa fie pace si intelegere, sa fim frumosi la suflet, sa vrem schimbari,  sa iubim si pe cei ce dupa mintea noastra nu merita iubiti.
  Fiti linistiti si ascultati in linistea mintii voastre si veti afla adevarul "si adevarul va va elibera". Fii impacat , lasa-te condus  de glasul ingerilor si odihneste-te in iubirea lui Dumnezeu.

Si asa este.
https://zeitelepamantuluinou.blogspot.com/
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu