Totalul afișărilor de pagină

18 nov. 2019

Sa spunem ca ai inceput sa-ti ignori ghidarea interioara...

"Sa spunem ca ai inceput sa-ti ignori ghidarea interioara in urma cu 20 de ani, cand erai copil. Cat de mult crezi ca te-ai indepartat de tine insuti in acesti 20 de ani? Cel mai probabil te-ai ratacit complet, te-ai indepartat atat de mult de tine insuti (cel care esti tu cu adevarat), incat ai incetat sa mai tii cont de sistemul interior de ghidare, nici nu mai stii la ce iti foloseste.
Este ca si cum ai conduce pe o sosea si GPS-ul iti indica faptul ca ai ratat intrarea pe autostrada, insa tu mergi inainte. GPS-ul iti semnaleaza iar si iar ca te afli pe un drum gresit - si este din ce in ce mai vocal -, iar la un moment dat tu opresti aparatul respectiv, fiindca te enerveaza sa iti tot repete acelasi lucru: “Ai deviat de la traseu”, “Ai deviat de la traseu”, “Ai deviat de la traseu”, “Ai deviat de la traseu”.

Tu pur si simplu nu te mai asculti pe tine insuti; iti asculti parintii, prietenii, cunostintele, asculti de ceea ce spune societatea, in general – asculti de oricine altcineva, numai de tine nu. Si cand iti ignori propriile emotii si sentimente, rezultatul este ca te simti amortit, pierdut.
Vestea buna este ca indiferent ce ai face, busola ta nu va inceta niciodata sa indice nordul; ghidarea ta interioara functioneaza in continuare, indiferent ca o asculti sau nu. Ca atare, tot ce ai de facut ca sa te regasesti pe tine insuti este sa fii atent la ceea ce simti." (Teal Swan)
Traducerea: Mihaela Dan


 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu