Totalul afișărilor de pagină

15 nov. 2019

Ingerii pazitori...

Ingerii pazitori va sunt daruiti sa ingrijeasca de fiinta voastra pe toata durata vietii cu trup. Ei nu au trait niciodata intrupati, ca oameni pe Pamant, doar daca nu au fost „ingeri intrupati” (cei care iau trup uman, fie pentru o scurta perioada de timp, fie pentru o viata intreaga).
Indiferent de credinta, de caracter sau de stilul de viata, orice persoana are cel putin doi ingeri pazitori – chiar daca ii asculta sau nu. Unul este cel care va indeamna din exterior si va ajuta sa luati hotararile cu Sinele vostru superior. El va cunoaste talentele si potentele si va incurajeaza sa straluciti in toate privintele. Celalalt inger pazitor este mai „tacut”. El va consoleaza cand sunteti suparati, singuri sau dezamagiti. Va imbratiseaza atunci cand nu reusiti sa faceti rost de slujba sau de casa pe care v-o doriti si va calmeaza atunci cand partenerul de vineri seara nu mai apare.
Puteti avea mai mult de doi ingeri pazitori; cei cei care sunt inclinati spre ingeri tind sa ii cheme mereu in ajutor. Aceste rugaciuni sunt intotdeauna ascultate, indiferent cine le face.
Ingerii nostri au gen, determinat de energiile emanate, ceea ce ii face sa arate si sa se comporte preponderent feminin sau masculin. Fiecare dintre noi avem acesti „insotitori divini”, cu diferite virtuti, feminine sau masculine. Asadar cineva poate avea trei ingeri masculini si unul feminin, in timp de altcineva poate avea doi ingeri feminini.
Toti ingerii au aripi si o infatisare angelica, similara cu cea din picturile renascentiste. Ei nu-si folosesc aripile pentru a se deplasa, ci pentru a ocroti si consola persoanele care le supravegheaza. Singurul motiv pentru care ei au aripi este ca sa raspunda asteptarilor noastre. Pictorii primelor tablouri cu ingeri au interpretat gresit lumina din aura lor, confundand-o cu aripile, astfel incat i-au pictat in acest mod. Interesant este faptul ca ingerii care protejeaza religiile orientale ale Pamantului, precum buddhismul sau hinduismul, de obicei nu au aripi. Ingerii lor sunt asemanatori cu fiintele luminoase aflate in asceza, avand acelasi rol ca si cel al ingerilor pazitori occidentali: de a iubi, proteja, ghida persoanele pe care le insotesc.
-sursa-https://www.almeea.ro/
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu