Totalul afișărilor de pagină

10 nov. 2019

Emoțiile sunt energie ...

"Emoțiile sunt energie și când îți permiți să le simți, acele energii se mișcă prin tine și le eliberezi.
Dacă tu refuzi să îți simți emoțiile, daca le reprimi, acele energii rămân blocate undeva în corpul tău și te macină încetul cu încetul.

Pe măsură ce reprimi mai multe emoții, sănătatea corpului tău fizic (adica interiorul) începe să se deterioreze. De asemenea, viața ta (adica exteriorul) începe să se deterioreze.
Chiar dacă tu reprimi/ negi/ ignori acele emoții, ele se afla în continuare în interiorul tău – ele reprezintă energii de vibrație joasă care atrag către tine energii similare. Ceea ce emiți (vibrațional), aceea atragi.
Singurul mod în care putem vindeca emoțiile de vibrație joasă din interiorul nostru este să ne permitem să le simțim și să le exprimăm.
Pentru a ne permite să ne simțim emoțiile, este necesar să fim dispuși să fim vulnerabili, iar acest lucru este foarte dificil pentru noi – mai ales pentru aceia dintre noi care consideră că a fi vulnerabil înseamnă a fi rănit.
De aceea ni se pare ca ne asumăm un risc foarte mare daca ne permitem să ne simțim emoțiile, fiindcă asta înseamnă să suferim. Numai ca în condițiile în care nu îți permiți să fii vulnerabil și nu îți simți emoțiile, lucrurile vor merge din ce în ce mai rău pentru tine – la nivelul sănătății tale (în interior) și la nivelul vieții tale (în exterior)."
Text semnat de Teal Swan
Via Mihaela Dan

 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu