Totalul afișărilor de pagină

16 nov. 2019

Care Este Puterea Ta Spirituală?...

Uităm uneori că suntem ființe spirituale care au o experiență fizică și nu invers. De asemenea, uităm complet că avem aceste super-puteri înnăscute în noi, care sunt toate, în mod unic, ale noastre, din ele rezultand puterea spirituala. Fiecare persoană de pe această planetă are o putere în inteiorul ei, atunci când cultivă conștientizarea a ceea ce este, și intelege cum să folosească aceasta putere. Ca orice lucru în viață, îl puteți „folosi” sau „îl puteți pierde”.
Iată topul celor 7 „puteri” care pot fi activate imediat ce vă amintiți cum să le utilizați.
Notă: cu cât veți acorda mai multă atenție și simțiți recunostinta, cu atât aceste puteri vor apărea atunci când veți avea nevoie de ele.
1. Puterea discernământului
Puterea de discernământ este decisiva prin natura sa. Puteți folosi puterea discernământului zilnic, dacă nu pe oră. Discernământul este atunci când vă permiteți să va acordați/armonizati cu ceea ce este cea mai bună cale sau opțiune, urmandu-va „simturile” pentru aliniere. De exemplu, dacă îți este foame, atunci apelezi la discernământul tău pentru a te adapta energetic în decizia ta. Înveți cum să decizi ce opțiune este cea mai potrivită pentru tine și cea mai hrănitoare. Ar fi fursecuri sau fructe? Ce îți spune discernământul ca este mai bine să îți hrănești corpul? Deznodământul se rezumă la cultivarea acelor intuiții și mesaje intuitive pe care ni le oferim în fiecare zi, în fiecare clipa.
Întrebare: Cum ai putea să folosești discernământul tău astăzi?

2. Puterea vindecării

Când ești un vindecător sau un lucrător ușor, pur si simplu știi si simti acest lucru, fără să ai nicio îndoială. Unii oameni ar putea simți un anumit tip de căldură în mâinile lor sau un „știu” că atunci când cineva suferă, are puterea de a-și ridica vibrațiile și de a facilita alimentarea necesară înapoi catre sănătate la cel suferind. Vindecătorul are capacitatea uimitoare de a primi si de a curge energie din cele mai înalte surse universale, print-o stare de armonie si aliniere perfecta. De fapt, toți avem puterea de a ne vindeca pe sine, atât timp cât ne asigurăm că avem grijă de mintea noastră, de inimile noastre și de corpurile noastre zilnic cu o acțiune inspirată.
Întrebare: Ce poți începe să vindeci în viața ta astăzi?

3. Puterea compasiunii

Empaticul, profund intuitiv, simte TOTUL și isi oferă spațiul inimii pentru a arata compasiune. Această frumoasă energie de înmuiere este o forță atotputernică de echilibrare care este necesară pentru a-i ridica pe ceilalți în perioade de nevoie. Sufletul plin de compasiune este un adevărat lucrător de lumină care nu simte nevoia să învinovățească și să rușineze sau să propage greșeala. În schimb, el sau ea simte nevoia să lumineze o cale de iubire necondiționată, indiferent de situație. Ei dețin spațiu pentru cei care au nevoie, care îmbogățește energia umanității.

4. Puterea ușurinței

Facultatea intuitivă a ușurinței este una de soare pur și bucurie. Acești oameni știu să NU facă totul despre ei înșiși, și văd căptușeala de argint în orice situație. Persoanele ușoare fac din misiunea lor să râdă mult și să ridice vibrațiile din jurul lor cu ușurinta comică. Ei știu că in viața drama nu trebuie luata în serios, și că ridicarea conștiinței umane, prin faptul că esti vesel, este cheia fericirii durabile.
Întrebare: Cum poți fi mai luminat astăzi?

5. Puterea de a manifesta

Manifestatorul știe să-și folosească gândurile și sentimentele pentru a-și crea propria realitate. Ei înțeleg că mai întâi totul se întâmplă pe tărâmul eteric, iar rolul nostru este să ne aliniem la dorințele noastre. Manifestatorul este un expert în gestionarea energiei sale vibraționale.  Sustine o comuniune constantă cu Universul, prin ritualuri, meditație și arta predarii. Acești oameni știu să-și creeze propriile minuni.
 Intuitivul constient vede tot ce se întâmplă energetic cu oamenii. Ei înțeleg, la un nivel foarte profund, că există întotdeauna mai mult decât satisface ochiul. Oamenii cu cea mai mare conștientizare sunt cei care parcurg viața fără a lăsa frica să ii stăpânească. Ei aleg să vadă lumea prin filtrul IUBIRII și știu că majoritatea oamenilor care suferă au nevoie doar să se alinieze unui sentiment de conexiune universala. Conștientizarea este cultivată prin a vedea cu adevărat oameni pentru cine sunt ei – adică creaturi frumoase, uimitoare.

7. Puterea iertării

Persoana care are puterea de a ierta pe un altul pentru greseli, eliberează povara din inima lor. Ele își eliberează celulele și permit magiei Universului să strălucească prin ele. Iertarea este una dintre cele mai dificile puteri de cultivat, deoarece uneori te poate testa la limitele tale. Sufletul iertător este un suflet înțelept. Sufletul iertător este un suflet LIBER, care se ridică deasupra opresiunii și trăiește viața indiferent de acțiunile altora.
-sursa-https://totulpentrunoi.com 
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu