Totalul afișărilor de pagină

31 dec. 2020

Avem sansa sa ne cream linii temporale individuale mult mai rapid...


 
"Taina: vin cateva zile in care ar fi util sa aveti 2-3 ore in care sa fiti doar cu voi, sa va evaluati anul 2020, sa multumiti pentru ceea ce ati experimentat, sa va eliberati de energiile joase si sa va proiectati pe voi in Iubire, in Pace, in Lumina si cu o Incredere Debordanta in Divin in 2021...
S-au activat Codurile Creativitatii la un nivel foarte inalt, fara precedent, sunt si coduri ale Schimbarii in Acord Divin deschise puternic, ne doare teribil pe unii, dar Schimbarea aceasta de fapt elibereaza, ne duce la next level( nivel superior de altfel) in etapele Creatiei si Co-Creatiei, intensitatea va creste cu cel putin 50% in 2021 ceea ce vom experimenta pentru ca asa sunt deja lucrurile proiectate.
Totusi suntem pregatiti pentru tot ceea ce va urma, si oricum ne mai putem si adapta pe parcurs, deja stim cu totii ca de la un punct nu mai controlam absolut nimic, caci totul este ierarhizat atat in Cer cat si pe Pamant si ceva mai tulbure in aparenta pe Pamant, dar atat de clar se vede perspectiva inversa, dinspre " Cer" pe Pamant( Cerul= Subtil), toate au un sens si o directie foarte bine stabilita de catre Dumnezeu.
Avem sansa sa ne cream linii temporale individuale mult mai rapid, chiar instantaneu, deci sa vedem cum facem tot ce putem sa traim in Iubire, in Daruire si stare de Prezenta( Observator 24 din 24). Descarcam maxim in vis si vin codurile in structuri, se activeaza puternic cele telepatice, cele vizionare si cele legate de autovindecare.
Va invit sa o lasati mai moale cu energiile grosiere fie ca vorbim de carne, alcool, zahar, frici griji, furii, rusini, vina si invidie sau gelozie, avem sansa in 2021 sa le eliminam complet din structuri, unii au facut-o in 2020 si au o pace profunda, au activa Intelepciunea Liniei Ancestrale si nu se mai duc asa ca taurul cu capul inainte, pur si simplu au integrat energia Acceptarii si pe cea a Adaptarii.
Energiile- valurile decembrie-ianuarie se vor resimti destul de intens in fizic, dar dupa 21 ianuarie un numar important de oameni urca pe linia temporala a detasarii si a Iubirii Pur Divine, toti cei care fac eforturi sa se detaseze mai mult de Ego si sa experimenteze Viata pe Pamant prin raportare la Suflet, la " A Simti" si " A fi", vor accesa un nivel de Iubire pe care nu l-au mai trait pana acum, deci va fi ca un " Extaz" continuu, ca o Pace de o profunzime infinita si isi vor da voie sa schimbe mult tot anul ce va sa vina, foarte multe aspecte de viata.
Este util sa atingem des pomi sau Pamantul cu Intentia de recalibrare si adaptare la noile energii, astfel va fi mai lin simtit fiecare val energetic si fiecare Schimbare care vine cu forta.
Sa ne fie spre folos individual si colectiv aceste mesaje din subtil.
Multumim, Doamne Dumnezeule cel Adevarat pentru sprijin si impartasire!"
Georgeta Light & Fiintele de Lumina Divine.
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella,
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu