Totalul afișărilor de pagină

12 dec. 2020

DE CE NU SE VINDECĂ OAMENII?...


 
Un medic intuitiv a avut o perspectivă unică asupra motivului pentru care oamenii nu se vindecă. El credea că toată lumea vrea să fie vindecată. Și a ajuns la concluzia că „Vindecarea este foarte neatractivă”.
Impedimentele la vindecare includ renunțarea la trăirea în trecut, încetarea de a mai fi victimă și frica de schimbare. Direcționarea gândului și a energiei în trecut deviază forța vitală a celulelor și organelor care au nevoie de asta pentru a funcționa și a vindeca.
Vindecarea necesită trăirea în prezent, recuperarea energiei traumelor și rănilor din trecut. El spune că singurul motiv pentru a hrăni și păstra trecutul în viață este din cauza amărăciunii a ceea ce s-a întâmplat.
Refuzul de a ierta un eveniment sau o persoană din trecut produce scurgeri de energie din corp. Iertarea vindecă aceste scurgeri. Iertarea nu are nicio legătură cu a nu-i responsabiliza pe ceilalți pentru rănile provocate.
Are mai mult de-a face cu „eliberarea de percepția victimei”.
Când putem vedea un act dureros ca parte a procesului de viață, ca un mesaj sau o provocare în locul unei trădări personale, energia vitală revine în circuitele energetice ale corpului fizic.
Oamenii nu se vindecă pentru că nu s-au eliberat de iluzia de a fi victime. Prea adesea, oamenii câștigă putere cu rănile lor, deoarece au constatat că trezește sprijinul și mila altora.
Rănile devin un mijloc de manipulare și control al altora. În general, recuperarea necesită schimbări în stilul de viață, mediul și relațiile. Schimbarea poate fi înfricoșătoare.
Este ușor să stea în așteptare, susținând că nu știe ce să facă, dar este adevărat. Când suntem într-o măsură de așteptare, este pentru că știm exact ce ar trebui să facem, dar suntem îngroziți să acționăm în consecință...
Schimbarea este alarmantă, iar așteptarea dă un sentiment de securitate, când singura modalitate de a dobândi acel sentiment de securitate este să intri în vârtejul schimbărilor și să pleci pe de altă parte, să te simți din nou în viață.
Vindecarea necesită acțiune. Mâncarea corectă, exercițiile fizice zilnice, luarea medicamentelor potrivite prin ierburi naturale, generează schimbări sănătoase în corp. Lăsând drumul trecutului, lăsând locuri de muncă stresante sau relații necorespunzătoare, sunt acțiuni care susțin energia corpului.
Ceea ce susține unul îl susține pe celălalt, deoarece energia fizică și energetică sunt legate inexplicabil.
Chiar și procesul de moarte, cu care ne confruntăm cu toții, poate deveni un act de vindecare a rănilor vechi care sunt eliberate prin rezolvarea problemelor celor dragi.
Pe scurt: Schimbarea vine din învățarea de a iubi fiecare situație în orice moment, de a învăța să curgi, de a fi iubire în acțiune.
Sursa: Mediu biologic Arandas

 Iti transmit din suflet Lumina si Lumina
gabriella

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu