Totalul afișărilor de pagină

17 dec. 2020

CUM DETECTĂM PE CINEVA TREZIT ÎN CONSTIINȚĂ?...

Sufletele conștiente au caracteristici care le fac vizibile. Ele se manifestă dincolo de înțelepciunea convențională.
Ei pot prezenta aceste 12 trăsături:
1. PRIVIRE PĂTRUNZĂTOARE
Dacă te privește simți că se uită prin sufletul tău. Privirea lui este atât de profundă încât pătrunde adânc în miezul sufletului tău. Ochii lui sunt constanți și nu se mișcă prea mult. Ei sunt pe deplin conștienți de ceea ce este în interiorul și în exteriorul tău. Ochii lui strălucesc cu lumina păcii profunde, a compasiunii, a iubirii și a înțelepciunii.
2. O ATINGERE SUAVĂ ȘI RECONFORTANTĂ
Atingerea sa este foarte ușoară pe piele și pare să aducă vindecare cuiva care suferă de orice problemă în diferite aspecte ale vieții. Vindecă și reconfortează sufletul într-un mod unic.
3. AU O VOCE CALMĂ ȘI SUAVĂ
Când vorbesc, fac acest lucru cu profunzime și rafinament în voce. Oferă instrucțiuni înțelepte și libere de conflicte, știu cum să te îndrume spre o direcție mai bună către viața ta. La întrebări, răspunsurile lor prezintă un punct de vedere plin de adevăr și oferă claritate care elimină confuzia. În ciuda naturii lor blânde, ei sunt, de asemenea, fermi în convingerile și deciziile lor.
4. ENERGIA LUI ESTE FOARTE ADÂNCĂ ȘI TACUTĂ
Emană un aer de liniște și pace, prezența lui este foarte reconfortantă și te face să te simți confortabil și relaxat. Sunt atât de calmi încât te simți atât de liniștit, de parcă nimic negativ nu ar putea să-ți îndepărteze acea liniște. Deși în mod normal sunt calmi, prezența lor puternică vorbește tare.
5. SUNT SINCERE ÎN TOATE INTERACȚIUNILE LOR.
Sunt ființe profund conștiente ale conștiinței lor, acționează și vorbesc cu sinceritate și liniște. Nu se poate aștepta ca aceștia să fie falși, deoarece spiritul lor este ghidat de înțelepciune și cunoaștere, umilință și dragoste.
6. LE VA FACE PLĂCERE SĂ-ȚI ARĂTE CALEA, DAR NICIODATĂ NU ȚI-O VA IMPUNE
Ei arată altora calea spre iluminare într-un mod liber, nu trec niciodată peste cât de buni erau și cât de răi ar putea fi alții. Trec de la plenitudine la neutralitate într-un mod normal și firesc.
7. CRED ÎN UNITATEA ȘI INTERCONECTARE LA TOATE NIVELURILE
Pentru ei, totul provine dintr-o singură Sursă și un singur Spirit, care ne conectează pe toți. Percepția sa despre lume depășește granițele, dincolo de culorile pielii. Spiritul lor este măreț și se simt conectați cu păsările cerului, peștii mării, pietrele, plantele, și mineralele.
8. SE SIMT CONFORTABILI ÎN PROPRIA PIELE
Oriunde pun sufletul lor avansat, tind să se potrivească cu tot ce îi înconjoară. Nu își pierd niciodată identitatea indiferent unde sunt așezați. Nu simt o tentă de umilință sau idolatrie. Sunt ființe care știu să se iubească pe ele însele, de aceea își iubesc împrejurimile.
9. CRED ÎN „CE ESTE”
Pentru ei, nu există nici un lucru pozitiv sau negativ, știu că ambele fac parte din același lucru, iar unitatea întregului este iubirea.
Sunt deasupra atracției contrariilor, deoarece trăiesc în non-dualitate. Ele există atât în ​​totalitate, cât și în neant. Viața lor este o călătorie continuă în toate tărâmurile sau dimensiunile.
10. NU SUNT MATERIALISTI
Ei nu cedează materiei, au de toate, dar nu au nevoie de nimic, știu că lucrurile sunt doar vehicule pe termen scurt în materie și nici nu se străduiesc să acumuleze sau să aibă lucruri, știu că Universul își plătește toate facturile cu Prosperitate. De aceea nu le va lipsi niciodată nimic, deoarece își permit să se bucure de a 3-a Dimensiune din spirit.
11. PAR MULT MAI TINERI
 
Vicisitudinile vieții nu le cântăresc. Corpul lor se simte mai ușor, au mai puține riduri și o piele mai întinsă.
12. NU TRĂIESC PE O LINIE TEMPORALĂ
Este absolut în stilul de viață al unui suflet avansat să trăiești în afara timpului, el știe că timpul nu există, de aceea trăiește în afara lui.
Astfel, are suficient „timp” în timpul zilei pentru a se putea odihni, umple, reîncărca și conecta cu Sursa. Știe că este importantă comuniunea cu el înșuși și acest lucru îl menține spiritual puternic, centraț și împuternicit.
Să găsești și tu drumul spre înțelepciune Om minunat și să înveți să binecuvântezi tot ce vezi și tot ce atingi. "
Sursa: Bianka Luz
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.
 


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu