Totalul afișărilor de pagină

30 dec. 2020

Oamenii se trezesc din punct de vedere spiritual...


 
"La nivel global oamenii se trezesc din punct de vedere spiritual într-un număr din ce în ce mai mare în aceste vremuri. Trecem acum printr-o etapă fără precedent în istoria umanității și veți vedea asta în jurul vostru: se va întâmpla celor din familia voastră, prietenilor, colegilor de serviciu, cunoștințelor. Ei vor trece prin experiențe care îi vor zgudui, care îi vor schimba pentru totdeauna – și se vor trezi.
Pentru că voi ați trecut deja prin așa ceva și știți despre ce este vorba, o să puteți să îi ajutați să treacă prin aceste experiențe mai ușor decât ați trecut voi, la timpul respectiv. Când în jurul vostru vor începe să se trezească acești oameni veți avea ocazia să faceți pasul în față și să vă asumați Misiunea personală.
Iubirea și Cunoașterea voastră pot ajuta multe persoane să facă față mai ușor trezirii spirituale. Nu sunteți obligați să faceți asta, dar dacă citiți aceste rânduri, mai mult ca sigur că simțiți că aceasta este Misiunea voastră, că aveți de jucat un rol în a susține Trezirea în masă a umanității, care se întâmplă chiar acum.
Voi ați fost pregătiți pentru asta - de aceea v-ați trezit cu ani în urmă și de aceea ați trecut prin ceea ce ați trecut în Călătoria voastră."
Sara Landon
 Traducerea: Mihaela Dan 
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu