Totalul afișărilor de pagină

4 dec. 2020

Floarea vietii...


 

Sa va explic de ce am ales acest nume, poate ca multi dintre voi s-au intrebat daca exista vreo corelatie intre real si imaginar, sau doar am ales un nume incantator, atractiv , care sa dea auzului o muzicalitate aparte….
Simbolul florii vieţii este considerat a fi ceva sacru, în multe din culturile din întreaga lume, fie ele străvechi sau moderne. în acest simbol se regăsesc toate elementele constitutive ale universului – pe care noi le numim „solide platonice”. Simbolul poate fi folosit ca o metaforă care ilustrează legătura care există, în univers, între orice formă a vieţiii şi spirit.
Floarea vietii contine un simbol secret care apare desenand 13 cercuri. Facand acest lucru, obtinem un pattern sacru, sursa a tot ceea ce exista si care este denumit – Fructul Vietii. Fructul vietii contine 13 sisteme informale, fiecare explicand un alt aspect al realitatii. Aceasta structura ne da informatii cu privire la tot ceea ce exista, de la corpul uman, la galaxii. Pornind de la aceasta structura, putem sa cream orice structura moleculara si orice structura celulara care exista in Univers.
Curiozitati despre floarea vietii.
Floarea vietii este simbolul geometriei sacre. „Totul s-a nascut din gandul Creatorului, creand o structura care s-a multiplicat la infinit si care este baza a tot ceea ce exista
Tot ceea ce exista in Univers provine din acest pattern.
Floarea vietii este baza in muzica, pentru ca distantele dintre sfere sunt identice cu distantele dintre tonuri si semitonuri.
Structura celulara este identica cu floarea vietii, in a treia faza a diviziunii embrionare.
Templul lui Osiris din Abydos – Egipt contine cel mai vechi exemplu al florii vietii. Alte exemple exista in cultura Feniciana, Indiana, Asiatica si in Estul Mijlociu, de asemenea, in Arta
Medievala.
In Renastere, Leonardo da Vinci a studiat Floarea Vietii si proprietatile sale matematice.
. Dupa ce au purtat amulete in forma florii vietii, oamenii au raportat schimbari in structura lor interioara – batai mai rapide ale inimii, visuri profetice, iluzii, viziunea realitatii asa cum este si eliberarea de frici indelungate.
Retineti ca absolut tot ce exista in acest Univers este interconectat. Asadar, drept urmare, eu sunt tu, tu esti cel de langa tine si tot asa…se formeaza un lant al infinitului. Asta iti va putea deschide ochii , inainte de a rani pe cineva, reaminteste-ti ca nu faci decat sa te ranesti pe tine insuti, caci orice actiune are si o reactiune…asa se poate explica si sintagma ” karma”. Ai observat ca atunci cand in timpul unei certe cu un anume individ, va acuzati reciproc de aceeasi greseala? Este simplu..Doresc sa va fac sa recurgeti astfel doar la iubire, a lasa in spate orice rautate pierzatoare a sufletulu
Autor Khaleea O.
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.
 

Un comentariu: