Totalul afișărilor de pagină

10 feb. 2015

ADN-ul și Curățarea Karmei Familiei ...

ADN-ul nostru este foarte vechi! ADN-ul este atât de senzitiv încât își amintește fiecare gând și fiecare eveniment al fiecărui corp fizic care l-a purtat până la generația prezentă. Chiar cu mult înainte ca ADN-ul să fi evoluat într-un corp uman. ADN-ul nu este numai o înregistrare a evoluției noastre biologice. Este, de asemenea, o înregistrare a funcțiilor și amintirilor creierului nostru, atât mentale cât și emoționale. Deține amintiri și de când era o broască și de când a fost o maimuță pe tot drumul pe care l-a străbătut pe calea evoluției în multe tipuri de comportament uman.
Când conștiința se mișcă prin ADN-ul nostru, este ca și lumina care se mișcă prin secvențele individuale ale unui film. Orice imagine care este pe film este proiectată pe ecranul minții noastre și produce filmul vieții noastre. Acest lucru înseamnă că cele mai multe dintre reacțiile și impresiile noastre în viață sunt rezultatul a ceea ce este conținut în pelicula memoriei care datează de mii de generații! Aceste amintiri ne crează impresiile și reacțiile mai mult decât evenimentele actuale pe care le experimentăm în fiecare zi. Nu e de mirare că uneori gândim lucruri ciudate! Noi nu suntem singuri! Toți strămoșii noștri, inclusiv viețile în care am fost animale, ne influențează comportamentul în fiecare zi. Mintea noastră repetă gândurile ADN-ului nostru și vocile din capul nostru nu sunt ale noastre. Mintea este asemeni unui calculator care pur și simplu reacționează la programele pe care le avem în ADN-ul nostru. Acesta este motivul pentru care spun că nu putem avea încredere în gândurile din mintea noastră.
Inima este locul de reședință pentru sufletul nostru. Sufletul nostru care funcționează prin inima noastră este utilizatorul real al calculatorului pe care îl numim minte. Pe măsură ce inima noastră se expansionează cu conștiința iubirii, noi ne putem reprograma mintea și pune unele dintre vechile programe în coșul de gunoi. Meditația ne ajută să ștergem și să transformăm aceste programe. Pe măsură ce conștiința noastră se expansionează și amintirile sunt eliberate, meditația ne actualizează în mod constant fișierele din sistemul nostru și ne îmbunătățește reacțiile care vin din trecut. Meditația este cel mai valoros instrument pe care îl avem pentru a ne transforma viața în Iluminare.
Pe măsură ce sufletul nostru ne reprogramează ADN-ul, la tot ADN-ul care este acordat în aceiași frecvență îi este trimis un semnal. Pe măsură ce noi ne schimbăm, ADN-ul se schimbă în noi înșine și astfel este trimis un semnal către familia noastră transformându-le în același timp și lor ADN-ul. A ne plânge de gândurile și sentimentele noastre este ca și cum ne-am plânge de calculatorul pe care am ales să-l folosim. Nu putem lua asta în mod personal. Dacă noi ne schimbăm calculatorul, întreaga rețea de calculatoare va fi schimbată în același timp! Acesta este adevăratul motiv pentru care noi am ales acest corp. Acest corp este un instrument pe care îl putem folosi nu numai pentru a ne transforma pe noi înșine, ci și pentru a ne transforma familia în același timp. Acest corp este un instrument cu care putem ajuta mii de generații de oameni (familia noastră) ca să-și schimbe obiceiurile și amintirile și să creeze o lume mult mai iluminată în care să trăiască.
În timpul meditației, ori de câte ori simțim un disconfort, gândurile noastre devin taxiuri pentru karma care poate avea o vechime de mii de ani. În doar câteva minute, karma care ne-a afectat familia timp de mii de ani dispare. În mod normal, nici măcar nu avem habar cât de multă karmă veche este eliberată. Karma care iese la suprafață poate părea a avea legătură cu lucrurile care ni se întâmplă nouă astăzi, în timp ce, de fapt, sunt amintiri vechi de mii de generații în urmă care ne influențează reacțiile. Suntem atât de norocoși că avem meditația la îndemână și că putem fi în serviciul familiei noastre și a tuturor strămoșilor noștri și îi putem ajuta să se elibereze de durerea și distragerea de pe calea Iluminării. Numai când ADN-ul nostru este curățat de fricțiunile sale în Iluminare putem observa, în cele din urmă, ceea ce s-a întâmplat. Meditația funcționează întotdeauna și mii de generații ale familiei noastre sunt salvate. Ce norocoși suntem! Binecuvântări tuturor pentru marea lucrare pe care o faceți pentru a vindeca planeta!-de Bob Fickes-
sursa- http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu