Totalul afișărilor de pagină

14 feb. 2015

ALEGERI LA SFARSIT DE JOC ...

Valuri de energie vin asupra voastra. Scoala Pamant se inchide in curand. Spirite inalte, fac ultimile pregatiri. Voi, cei care stiti si asteptati acest eveniment, ar fi bine sa savurati , sa va bucurati de fiecare moment pana la final. Incercati sa fiti in momentul ACUM in fiecare clipa. Indiferent ce vine in calea vietii voastre, incercati sa savurati fiecare sentiment, fiecare intamplare , chiar si fiecare durere a trupului. Incercati sa simtiti ce se intampla nu sa ganditi ce se intampla. Experimentati trairea! Fiind clipa de clipa atenti la tot ce va inconjoara si la tot ce simtiti, nu faceti altceva decat sa va cresteti constiinta. Acea prezenta linistita si constienta permanenta a voastra, va  aduce sentimentul ca la un moment dat, voi va priviti pe voi insiva. Va priviti pe voi din afara voastra. Veti constata ca vedeti si intelegeti altfel, lumea din jur si pe voi insiva.
 

Voi purtati  iinteriorul vostru  un mare tezaur, al spiritului, insa unii mai purtati  in sine si intreaga inchisoare creata de voi insiva. Aceasta  trebuie indepartata, pentru a permite comorilor sa se inalte in campul constiintei, pentru a putea fi impartasite cu ceilalti.Multi dintre voi traiesc ca intr-o inchisoare creata de ei insisi, o inchisoare  a temerilor, a indoielilor, a convingerilor si credintelor, dar mai ales o închisoare a neincrederii  în ceea ce sunteti in ceea ce reprezentati in acesta viata. Cea mai mare parte a problemelor voastre apar doar pentru ca nu le-ati privit niciodata cu adevarat, nu v-ati  indreptat  niciodata atentia asupra lor pentru a vedea ce sunt ele in realitate.
 

Sta in puterea voastra ce alegeri vreti sa faceti acum pentru finalul jocului!                                   
Sta in puterea voastra pe ce drum alegeti sa fiti !
 

Renuntati  la lanturi, schimbati modul de a privi viata. Incercati sa creati numai lucruri frumoase, nu aduceti la viata nimic urat. Nu mai aveti prea mult timp si nu aveti nici multa energie de pierdut.Folositi-va energia in iubire, folositi-o in actiuni creatoare, in prietenie, in meditatie, Indreptati-va spre ceva care sa va inalte. Cu cat va inaltati mai mult, cu atat intalniti mai multe izvoare de energie care stau la dispozitia voastra.
Depinde numai de voi unde veti fi la final de drum!

-sursa- http://familiacelesta1.blogspot.ro/-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu