Totalul afișărilor de pagină

24 feb. 2015

Învățătorul nostru Interior ...

În tot acest Univers nu există decât un singur Învățător. Ori de câte ori cineva predă, în el se ridică acest Învățător care predă prin intermediul el/ea. Dacă nu există un Învățător Interior, atunci predarea este este o predare din minte și nu din Adevărul Spiritual. Învățăturile lor provin din ego și din cărți, dar nu de la Eternul Învățător care sălășluiește în interior.
Fiecare mare Maestru ne-a spus că în interiorul fiecăruia se află propria noastră Natură Buddha, pe care unii ar putea-o numi Christul Interior. Oricum am alege să-i spunem, acesta sălășluiește în adâncul nostru acolo unde conștiința noastră este Pură și liberă de denaturările amintirilor noastre karmice. Christul Interior este adevărata natură a conștiinței noastre pe care unii ar putea-o numi Sinele nostru Mai Înalt. Această Prezență Divină se află întotdeauna acolo (chiar în fundal) pentru a ne ghida. În momentele de inspirație, această Prezență Divină se ridică în noi și se mișcă prin noi ca și Marele Învățător. Maeștrii Ascensionați o numesc Atotputernica Prezență EU SUNT. Ea este propria noastră Prezență Divină!

Există un singur Învățător care sălășluiește în fiecare și în tot în acest univers. Chiar și atunci când avem un mare Învățător sau Maestru în corp fizic care ne ghidează, acesta este totuși o reflectare a propriei noastre Naturi Interioare. Uneori nu ne putem elibera suficient pentru a auzi ceea ce spune. Atunci Învățătorul nostru Interior se mișcă prin altcineva sau prin ceva în Natură pentru a ne ajuta să primim mesajul. Uneori Învățătorul Interior ia forma unui curcubeu sau a unei cascade sau a unui Maestru cum ar fi Kannon sau Buddha sau Isus. Nu contează ce formă ia, este în continuare același Învățător Interior care încearcă să ne atragă atenția și să ne ghideze în direcția cea bună.
În final, când zorile Iluminării apar, ne dăm seama că nu a existat niciodată un alt învățător decât propria noastră Natură Interioară reflectată prin multele evenimente din viața noastră. Apoi, ne mai dăm seama și că întreaga noastră viață a fost Învățătorul nostru și că nu au existat nici un fel de greșeli. Propria noastră Natură Divină este cea care ne-a ghidat tot timpul! Viața noastră este mai binecuvântată decât credem! Suntem îngrijorați doar de evenimentele din viața noastră în care nu am reușit să observăm că adevăratul Învățător este cu noi întotdeauna. 
-sursa-http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/- 
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu