Totalul afișărilor de pagină

25 feb. 2015

Cand gandesti negativ...

Gandurile si cuvintele sunt puternice
Cred cu tarie ca orice cuvant are putere, ceea ce spui e trimis in Univers si se va intoarce la tine inzecit.
Din acest motiv, e important sa te asiguri ca gandurile si cuvintele tale au intentii pozitive, ca sa poti primi inapoi aceasta pozitivitate.

Cand gandesti negativ, acest lucru se reflecta deseori in faptele si cuvintele tale.
E obligatoriu sa-ti mentii gandurile la fel de pozitive ca si cuvintele, ca sa nu existe efecte negative asupra actiunilor tale.
Oamenilor nu le place sa fie in preajma domnului sau doamnei negativitate, deci sa ai mereu intentii pure si pozitive in ganduri, cuvinte si fapte.

Din moment ce sunt adepta acestei convingeri, incerc din rasputeri sa nu spun lucruri negative care s-ar putea sa le regret ulterior.
Nu inseamna ca nu ma plang niciodata sau ca nu cedez uneori. La fel ca oricine, si eu imi pierd firea, dar cand o fac, incerc sa ma concentrez si sa-mi intorc energia sufleteasca inapoi la centru, sa ii insuflu pozitivitate, pentru a aduce un echilibru intre partea negativa si cea pozitiva.

Gandurile negative detin aceeasi putere ca si cuvintele negative. Incerc sa raman pozitiva si cand gandesc.
Totusi, traiesc cu picioarele pe pamant, asa ca inteleg ca vor fi zile cand voi fi coplesita de negativitatea altor oameni sau voi fi frustrata din cauza unor situatii care imi scot la iveala partile rele.

Cand ma confrunt cu astfel de vremuri si dezvolt un flux negativ care imi scade frecventa, incerc sa recunosc acest lucru de la inceput si sa iau masuri pentru a-l contracara, spunand sau facand ceva pozitiv. De cele mai multe ori ma ajuta animalutele mele cu dragalasenia si iubirea lor, sau o muzica relaxanta, sau chiar o mica plimbare in natura.Cand eram mai tanara, grupul meu de prieteni avea o gluma preferata.
De cate ori se intampla ceva negativ sau ceva ce nu ne doream sa se intample, ne prefaceam ca avem o telecomanda si spuneam " sterge, sterge,sterge", pentru a uita tot ceea ce se intamplase. Desigur ca era ceva penibil, dar cand vine vorba de munca energetica, iti intensifici energia si luciditatea daca stergi si inlocuiesti lucrurile negative cu cele pozitive.

Deoarece cuvintele au putere magnetica, orice spui se va intoarce la tine.
 De exemplu, daca i-ai spus cuiva " sper ca o sa cazi si iti rupi piciorul!" , e posibil ca tu sa fii cel care cade si isi rupe piciorul. Dau daca ii doresti cuiva bafta in obtinerea unei promovari la locul de munca, poate vei obtine si tu o promovare.
Intelegi cum functioneaza?
-sursa-http://spirituminfinitum.blogspot.ro/-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu