Totalul afișărilor de pagină

2 feb. 2015

Numele vostru...

Numele este ceea ce va defineste.In momentul Creatiei voastre,ati primit fiecare un nume,care se traduce in energie,este ceva distinct,ceva care va apartine.
Chiar daca cu totii provenim din acelasi loc,Sursa Mama-Tata Creator,energiile desprinse au propria lor individualitate.
Numele vostru a fost ales in functie de o caracteristica care va reprezenta,el este un cumul al fiintei voastre,de aceea detine atat de multa putere.
Si de aceea este si foarte dificil sa vi-l reamintiti,de indata ce ati coborat in trup uman pe Terra.Numele terrane v-au fost date de catre parintii vostri la indicatia ingerilor vostri pazitori,chiar daca parintii cred ca ei au ales acele nume.Unii dintre parinti viseaza numele copilului inainte de a-l avea sau viseaza copilul care isi spune numele.In acest fel,spiritul care vine se asigura ca va primi acea energie care il defineste prin numele dat.Chiar daca unele nume pot fi definite ca fiind ciudate ele sunt strans legate de fiinta in cauza.
In momentul de fata,este foarte posibil sa va ganditi la numele terestru pe care il aveti si sa nu va recunoasteti deloc in el.Il simtiti strain,departe de voi,nu va mai place sa vi se spuna asa,pentru ca stiti in interior ca nu va apartine.
Spiritul care a avut acel nume de la nastere a plecat,iar voi ati preluat ce a lasat el.
In aceasta etapa,voi incepeti sa va cautati cu fervoare numele real,uneori aveti anumite indicii,alteori vi se spune din afara,de catre cineva care poate vedea dincolo de val.
Energia voastra primordiala este incrustrata in acel nume,este ca o amprenta,care este numai si numai a voastra si nu se poate repeta.Fiecare dintre voi sunteti unic.
Nume=energie,deci fiecare aveti o energie unica,desprinsa candva din marea Sursa.
Redescoperirea lui va aduce o bucurie interioara profunda,nu va mai simtiti dezradacinati,straini si pierduti.
Abia acum incepeti sa va vedeti cu adevarat in lumina care sunteti,cand primiti denumirea energiei voastre.In etapa urmatoare,incepeti sa integrati numele,ca apoi sa puteti sa va manifestati la adevaratul potential.Insa,si un lucru asa de simplu cum pare la prima vedere,se obtine cu mare greutate.Identitatea vine in clipa in care sunteti pregatiti pentru ea,in care meritati sa va amintiti cine sunteti cu adevarat.
Munca interiora nu se incheie cu aflarea identitatii,abia atunci incepe cu adevarat.Numele inseamna responsabilitate.Va asumati ceea ce presupune,dar aceasta numai cand ati atins maturitatea spirituala.Poti sa ii spui unui copil ca numele lui,deci energia lui poate schimba lumea,el va continua sa se joace si te va ignora.Numele nu pare important in faza copilariei spirituale,pentru ca el inca nu este activat.
Activarea energiei pe care o purtati este clipa in care incepe misiunea voastra.Identitatea va ajuta,dar ea nu va face nimic pentru voi,ea nu va duce Acasa daca nu munciti cu sarg.Munciti,evoluati,straluciti in lumina a ce sunteti,faceti numele vostru sa fie mandru de voi ca sa puteti fi si voi mandri de numele vostru.-sursa-http://federatiagalacticaaluminii.blogspot.ro-

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu