Totalul afișărilor de pagină

28 feb. 2015

Fa o schimbare in viata ta ...

   "Singurul lucru pe care il poti controla cu adevarat este modul tau curent de a gandi".
 
   Incepe cu tine insuti. Ca sa schimbi ceva in viata ta, trebuie sa te schimbi pe tine insuti, comportamentul, gandurile despre tine: "of, ce prost (a) sunt, las (a), nu sunt bun de nimic, nu merit, etc si gandurile despre cei din jurul tau acolo unde situatia nu merge bine, creand deliberat o situatie multumitoare in care sa iti imaginezi lucrurile schimbate in bine. Toate gandurile sunt sub controlul tau. Poti sa te schimbi, sa te iubesti si sa te accepti asa cum esti. Subconstientul va accepta noul mod de agandi. Mintea se antreneaza exact cum ii ordoni.
    " Este suficienta o cantitate foarte mica de otrava pentru a muri". Cu alte cuvinte, emotiile negative de orice fel distrug viata si implicit organismul. Antidotul sunt emotiile pozitive. Cine are starea psihica scazuta, e nevoie doar de un mic necaz ca sa-l doboare, chiar sa-l prabuseasca. Limbajul pozitiv, gandurile creatoare si o stare de spirit pozitiva te ajuta sa iesi din inchisoarea mintii, asta doar daca realizezi ca esti inchis in ea.
    Noi intotdeauna detinem cheia inchisorii, oricand o putem descuia daca suntem constienti ca suntem inchisi in propria minte. Care este cheia inchisorii? Cheia este controlul emotiilor noastre, a gandurilor care ne tin incatusati, activand iubirea de sine, increderea in sine, recunostinta si aprecierea. Daca ai realizat ca esti inchis in propria minte, iti vei da seama ca nu cei din jurul tau raspund pentru starea ta de bine si pentru fericirea ta, doar tu raspunzi pentru asta.-publicat de

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu