Totalul afișărilor de pagină

1 feb. 2015

Vindecarea Reconectivă ...

Vindecarea Reconectivă este o formă de vindecare aflată pentru prima oară pe planetă. Ea ne reconectează la totalitatea universului, dat fiind că ne reconectează la deplinătatea fiinţei noastre şi a ceea ce suntem. Se consideră că ea poate să ne reconecteze cu universul şi cu însăşi esenţa noastră, nu numai prin intermediul unui set nou de frecvenţe de vindecare, ci, poate, printr-o bandă de frecvenţe cu totul nouă. Realitatea existenţei sale s-a prezentat în mod clar, în practică şi în laboratoarele de cercetare.

Reconectarea este procesul generic al reconectării cu universul, care îngăduie Vindecării Reconective să aibă loc. Aceste vindecări şi frecvenţe de evoluţie aparţin unei benzi de frecvenţe cu totul nouă, introdusă prin intermediul unui spectru de lumină şi informaţie. Reconectarea este cea care ne permite să interacţionăm cu aceste noi niveluri de lumină şi informaţie -- şi aceste niveluri noi de lumină şi informaţie sunt cele prin care putem să ne reconectăm. Este ceva nou. Este diferit. Este real -- şi fiecare dintre noi poate intra în stare de antrenare cu aceste frecvenţe.Vindecarea Reconectivă™ declanşează schimbări semnificative în activitatea creierului (scanarea EEG care înregistrează activitatea electrică a creierului) şi în activitatea inimii (scanarea ECG care înregistrează activitatea electrică a inimii) a practicianului, dar şi a pacientului în timpul sesiunilor de vindecare.
Practicienii Reconective Healing™ pot activa frecvenţele vindecării şi pot creşte amplitudinea şi oscilaţia frecvenţelor magnetice din jurul corpurilor lor. Aceste schimbări au fost măsurate în laborator. În studiile de laborator, vindecătorii înregistrează modificări ale ADN-ului care ajută la vindecarea plantelor şi organismelor care suferă sau se află într-o stare de deteriorare avansată.
Frecvenţele Vindecării Reconective™ sunt puternice şi palpabile şi pot fi atestate prin desfăşurarea unor teste simple de senzaţii fizice. Vindecarea Reconectiva este folosită pentru mărirea performantelor în sport, dar şi în recuperări competiţionale olimpice. Mulţi oameni susţin că recuperarea după diferite răni şi arsuri se accelerează dacă acestea sunt expuse la frecvenţele Vindecării Reconective.

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu