Totalul afișărilor de pagină

7 feb. 2015

IUBIRE SI ATASAMENT ...

Astazi vreau sa dezvolt subiectul ATASAMENTE,pt cei care citesc,care poate nu au inteles si care mai au nevoie de lamuriri.Poate multi dintre voi inca nu stiti sa faceti diferenta intre ATASAMENT si IUBIRE.
Pentru constiintele de pe planeta, la prima analiza nu ati spune ca exista o diferenta majora intre aceste doua sentimente;adevarul este insa ca cele doua sentimente nu au nici o legatura unul cu celalalt, atasamentul nu este iubire, este chiar lipsa iubirii neconditionate,atasamentul este o iubire terestra,conditionata.

IUBIREA PURA,NECONDITIONATA nu pune conditii sau reguli, standarde, nu pune bariere, ea nu ingradeste, nu pune limite de niciun fel, IUBIREA PURA exista,doar atat. IUBIREA este libera, libera ca pasarea cerului,care zboara unde vrea, fara oprelisti,libera la vantul care bate in orice directie,libera ca spiritele voastre,pt ca VOI SUNTETI IUBIRE.

Inima care simte durere la ideea separarii de o persoana, de pierdere a unui obiect experimenteaza atasamentul,de fapt separarea ca si pierderea sunt la randul lor iluzii.Atasamentul se depaseste prin constientizarea lui, prin recunoasterea lui,prin a intelege ca nimic si nimeni nu va apartine, prin urmare voi nu aveti cum sa pierdeti ceva sau pe cineva.
Mintea este cea care va induce ideile de pierdere, de posesiune, de apartenenta, insa INIMA stie ca nu exista separare. Atasamentul este o lectie,o lectie pe care voi singuri o alegeti, important este sa intelegeti lectia pe care o aveti in fata; daca nu o intelegeti, ea se va repeta pana cand voi ati inteles. O alta modalitate de ajutor in lectia atasamentelor este Mihail; chemati pe Mihail si cereti zilnic taierea stringurilor; cand acestea au fost taiate,veti simti in plexul solar eliberarea.
Cum va dati seama ca ati invatat lectia atasamentului: cand va ganditi la o persoana pe care o iubiti si ea alege sa plece din viata voastra, sa nu mai fie langa voi:daca simtiti ca il veti iubi indiferent de ce alege,fara sa-i impuneti ceva, fara sa-i cereti ceva, atunci ati invatat sa iubiti cu adevarat.Tot ce am explicat este valabil pt orice gen de atasament,de persoane, obiecte, bunuri.

-sursa-http://familiacelesta1.blogspot.ro/-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu