Totalul afișărilor de pagină

22 feb. 2015

DOAR SIMPTOME ALE TREZIRII SAU ….

Am observat ca apar in mod periodic articole in care sunt enumerate stari simptomatice ale trezirii si transformarilor interioare, dar consider ca o forma completa ar fi aceea in care sa se prezinte situatia incluzand ambele directii: lumina si intuneric. Nu de alta, dar sa priceapa bine tot omul cu ce are de-a face in mod real.
Inainte de aceasta, pentru o mai buna intelegere, voi prezenta cum percep eu schematic organizarea ierarhiilor si aceasta se poate vedea in imaginea de mai jos.


Sfera albastra ar fi planeta noastra. Reprezentarea este transformata intr-o forma spatiala desi in realitate lucrurile nu stau asa. Noi stim ca de fapt este vorba despre vibratie, despre nivel de constiinta.
In reprezentare vedem 12 dimensiuni de lumina si 12 de intuneric, fara a reprezenta si a 13-a dimensiune a Sursei. Aceasta dimensiune nu are contradimensiune, adica -13D.
Incepand cu 21 decembrie 2012 planeta noastra si-a pornit calatoria catre dimensiunea a 4-a, avand ca tinta apropiata dimensiunea a 5-a. Aceasta a 4-a dimensiune o vedem insa colorata in gri. De ce este asa? Pentru ca aceasta este dimensiunea ingerilor cazuti, a entitatilor de falsa lumina, a entitatilor captive si a altor entitati de aceasta natura. Se stie ca lumea Ingerilor adevarati incepe de la dimensiunea a 7-a in sus. Vorbind despre ingeri cazuti este lesne de inteles ca ei apartin unei dimensiuni mai joase decat a 7-a, iar aceasta a fost stabilita de Divinitate sa fie a 4-a. Cum au fost tinuti captivi in aceasta dimensiune ingerii cazuti? Prin nenumarate cordoane energetice care fac legaturi multiple cu antidimensiunile sau cu acele dimensiuni de intuneric. Pe masura ce planeta noastra si-a crescut vibratia, a intrat din ce in ce mai adanc in aceasta a 4-a dimensiune. Drept urmare, avem de-a face cu ingeri cazuti, cu entitati de falsa lumina si cu multe multe entitati de intuneric ce sosesc prin diverse portaluri ce leaga aceasta dimensiune cu antidimensiunile.
Portalurile acestea sunt deschise in mod natural sau in mod artifcial prin invocatii si fel si fel de ritualuri facute de fratii nostri intunecati. De aceea suntem inconjurati de mult intuneric dar totodata avem si infuzii de energie de la Divinitate din ce in ce mai intense, pentru simplul fapt ca ne apropiem de Sursa in acest urcus al nostru, destul de anevoios. Ambele variante de deschidere de portaluri sunt permise de Divinitate si motivul pentru care se intampla acest lucru este ca prezenta acestor entitati ne genereaza fel si fel de situatii neplacute si disconforturi, care se traduc in cele din urma in suferinta. Aceasta suferinta insa ne creste in credinta, in vibratie si in constiinta, ajutandu-ne de fapt sa trecem mult mai repede de dimensiunea aceasta a 4-a si sa ajungem in dimensiunea a 5-a mult visata.
Traim niste vremuri in care Tatal, in scopul de a ne ajuta, a deschis Cerurile superioare pentru ce este intunecat, indiferent ca sunt entitati cu corpuri fizice sau fara. Este suficient SA VREI sa accepti iubirea Tatalui, sa mergi catre lumina, ca totul se intampla aproape de la sine. Au cunoscut in ultimii ani Iubirea Tatalui numeroase civilizatii extraterestre, numerosi oameni, numeroase entitati non-fizice. Am inteles din comunicarile mele ca exista multi fii servitori ai intunericului care ar face pasul catre lumina dar se gandesc ca la cate au facut, nu pot fi iertati si iubiti de Tatal. Este o credinta complet eronata si amintesc aici pilda cu fiul ratacitor care atunci cand se intoarce la tatal sau, dupa ani multi de umblat in deriva, este cinstit si onorat mai bine decat fiul ce a ramas acasa. Aici a aparut o usoara revolta a fiului de acasa, reprosandu-i tatalui sau ca lui nu i-a oferit niciodata ce i-a dat fiului ratacitor. Tatal sau i-a raspuns insa: „Fiule, tu totdeauna esti cu mine si toate ale mele, ale tale sunt. Trebuia insa sa ne veselim si sa ne bucuram, caci fratele tau acesta era mort si a inviat, era pierdut si s-a aflat.”
Exista un fiu ratacitor care oricat ne-ar parea de bizar, isi doreste sa se intoarca acasa. Il cunoastem pe acesta sub numele de Lucifer, candva un inalt Inger serafim. El apartine dimensiunii a 4-a si conduce un grup mare de ingeri cazuti. Din comunicarile mele am inteles insa ca nu toti ingerii cazuti il recunosc de stapan. Exista ingeri cazuti ce actioneaza independent. Ei spun si sustin ca nu au nici un stapan. Lucifer apartine dimensiunii a 4-a iar ceea ce numim noi satana, desi nici o entitate de intuneric daca o intrebi nu recunoaste acest nume, apartine antidimensiunilor si nu este nici pe departe totuna cu Lucifer.
Ei bine dragii mei, mai este atat de putin pana ce Lucifer sa se intoarca in lumina, iar de acolo incolo totul se va reconfigura. Se vor inalta toti ingerii cazuti, iar ca sa se poata intampla lucrul acesta in masa (el se intampla si acum dar cu grupuri mici pe care le ajutam noi sa treaca) se vor inchide o multime de porti ce fac legatura cu antidimensiunile. Din acel moment incolo, cei din intuneric vor face ritualuri si vor vedea ca demonii nu mai raspund la apel. Acela este momentul cand i se ia puterea fiarei, exact asa cum sta scris in Apocalipsa. Noi ne aflam acum in mijlocul celor 3 ani si jumatate, asa cum este scris ca va dura varful durerii si se pare ca Fii Luminii au reusit sa isi faca atat de bine treaba incat multe dintre cele ce sunt scrise acolo, se petrec intr-o forma diferita la nivel fizic. Ca simbolistica insa este exact ceea ce este scris in Apocalipsa. Va dau un exemplu. Visezi de pilda un cutremur. O varianta fizica este aceea a unui cutremur la propriu si alta este a unui cutremur interior, a unei tranmsformari radicale, fara sa se darame casa pe tine. Am citit Apocalipsa de nenumarate ori si am inteles ca ceea ce este scris in ea trebuie interpretat la fel cum s-ar face cu un vis. Practic totul s-a intamplat ca acolo, dar in functie de alelgerile noastre, s-a mers pe varianta identica sau pe varianta simbolica a unei anumite reprezentari.
Revenind la simptome ale acestei tranzitii, sa incercam sa amintim si sa interpretam acum cateva dintre cele mai importante: cauza prezentei entitatilor negative, care se vor trece in lumina.
1.     Dureri de cap – sunt provocate de energii foarte inalte care gasesc blocaje pe alocuri, mai ales la nivelul gatului, ce nu le permit acestor energii sa curga frumos si armonios mai departe SAU sunt provocate de multimi de entitati si demoni ce au cordoanele energetice intinse catre cap prin care vampirizeaza de acolo energie si in acelasi timp pompeaza energie intunecata. In cazul acestor dureri sunt trimise entitatile generatoare de atac cerebral. Solutie – se conduce cu ajutorul gandului energia luminoasa in surplus, sarind peste chakra gatului (oricum in timp este deblocata si ea de energia inalta sosita in corp) sau se trec entitatile in lumina asa cum am mai povestit in articolele mele trecute (pentru cititorii mai noi fac precizarea ca exista ceva expus in acest sens in luna decembrie 2014).
 2.  Dureri de maini, picioare si corp – sunt provocate de transformari interioare generate de energiile inalte, de anumite blocaje intalnite pe traseu exact ca in cazul durerilor de cap SAU sunt provocate de existenta in campuri a diferite simboluri si scuturi de protectie, care nu permit energiilor de joasa vibratie sa isi faca intrarea asa cum ar vrea ele. Acestea forteaza intrarea si nu reusesc, motiv pentru care totul se traduce in durere. La fel de bine pot fi conectate diferite entitati negative care devitalizeaza energetic locul. Solutie – in prima varianta se aplica acceptarea si rugaciunea pentru ca nu dureaza disconfortul decat pentru o perioada limitata de timp si la fel in a doua varianta, exceptand cauza prezentei entitatilor negative, care se vor trece in lumina.
3.     Intepaturi in inima si in alte zone (gat, ochi, limba, corp) – pe cuvant daca pot proveni acestea de la vreo energie inalta. Sunt legate strict de prezenta unor entitati malefice iar in cazul inimii sunt trimise entitati provocatoare de infarct. Solutie – se trec entitatile in lumina. oc sacru creat mental. In caz de frica putem apela la ajutorul Inaltului Inger Mihail. 
4.  Stari de frica justificate sau nejustificate – sunt provocate de eliberarea unor frici ascunse SAU de existenta unor entitati aducatoare de energii de frica sau a anumitor lucraturi energetice persisitente. Solutie – in primul caz ne urmarim frica si vom observa ca ea este ca un vartej ce se roteste intr-un anume sens si intr-un anume loc. Vom crea unul cu puterea gandului in acelasi loc dar care se va roti in sens opus. Aceasta este o tehnica din NLP. In al doilea caz trecem entitatile provocatoare de frica in lumina (in special entitatile de falsa lumina genereaza astfel de stari) si de asemeni ne vizualizam chakra timpului aflata deasupra capului, ce ar trebui sa fie o semiluna alb stralucitoare si care este in stransa legatura cu chakra sufletului aflata in dreptul timusului. De regula cand ne este frica, sufletul nu vede lumina si totodata chakra timpului se vede neagra, imbracata parca intr-o carapace. Ne vizualizam o sabie de lumina, spargem cu ea carapacea intunecata si o indepartam de pe semiluna alba si stralucitoare, imaginandu-ne totodata ca aruncam acea carapace intr-un foc sacru creat mental. In caz de frica putem apela la ajutorul Inaltului Inger Mihail. 
  5.     Stari de furie excesiva – sunt provocate de eliberari SAU de prezenta unor entitati si am observat ca se intampla asta in special in prezenta ingerilor cazuti. Solutie – lasam furia sa plece dupa care cautam sa ne restabilim echilibrul sau trecem entitatile in lumina. 
6.   Stari de ameteala accentuate – este cam ca in cazul durerilor de cap. Trebuie stiut insa ca daca ameteala provine de la entitati, atunci ele fie sunt foarte puternice, fie desi nu sunt asa puternice, sunt foarte multe, cam la limita noastra de suportabilitate. In acest caz trebuie trecute urgent in lumina, pana nu se transforma ameteala in lesin, infarct sau atac de cord. Trebuie tratat cu seriozitate acest sector.
 7.   Stari de confuzie, de haos, de uitare mai ales pe termen scurt – eu am observat ca aceste stari se instaleaza in special dupa ce sunt lucraturi energetice malefice. Este ca un efect al lor. Sa fim seriosi. Dumnezeu este ordine, claritatea mintii si lumina. Nu pot veni astfel de stari de la Dumnezeu. Daca au venit o energie inalta sau anumite informatii si creierul este preocupat cu procesarea lor, pot exista niste stari de acest fel dar pe un timp mai limitat, de cel mult 1-2 zile. Daca se depasete acest termen ar trebui sa ne ridicam semne de intrebare. Solutie – se cere ajutorul Ingerilor pentru curatare si restabilirea echilibrului.
8.   Vedere in ceata – poate proveni de la transformari generate de activarea vederii ochiului al treilea sau a vederii in acelasi timp in mai multe dimensiuni SAU de prezenta a foarte multe entitati malefice. Solutie – se cere ajutorul Ingerilor in primul caz sau se trec entitatile in lumina in cazul al doilea.
 
Mai sunt multe alte simptome dar eu am incercat sa le punctez acum pe cele mai importante. Ceva la fel de important si de des intalnit ar fi visele erotice si cu tenta sexuala. Aici sunt multe de discutat dar in principal are legatura cu lucraturile unor anumite organizatii care utilizeaza energia sexuala. Ne putem apara de astfel de agresiuni prin rugaciuni de protectie, spuse seara inainte de culcare, sau se cer ghidari de Sus fata de ce trebuie facut, pentru ca asa cum am spus, este un subiect vast si destul de complex.
Cum au luat nastere aceste entitati malefice este de asemeni un subiect mai vast si acesta va face obiectul urmatorului meu articol pentru ca este interesant de stiut. Ele nu pot fi creatia lui Dumnezeu, ci a co-creatorilor.
Toate bune si frumoase insa poate aparea intrebarea: de unde stim sa discernem care sunt cauzele atunci cand simtim anumite stari? Raspunsul este simplu: daca nu avem capacitatea sa aflam, le incercam pe toate. Trebuie sa dam pana la urma peste solutia de rezolvare si aceasta isi va spune cuvantul prin simplul fapt de a observa ca ne simtim mai bine.
-sursa- http://tristar77.blogspot.ro/-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu