Totalul afișărilor de pagină

12 mar. 2015

Curatarea energetica extinsa...

Omul sfinteste locul.
Curatarea energetica nu se limiteaza doar la om. Se extinde la tot ce este in jur, de la patul in care dormi pana la scaunul de la birou.

Reiki se poate folosi in curatarea spatiilor in care locuiesti sau muncesti. Cel mai adesea energia de vibratie joasa se strange pe podea si la colturi. Poate ca aceasta este motivul pentru care in Orient casele se fac rotunde.
Curatarea se face cu ajutorul simbolurilor Reiki primite prin initiere si cu lumina si energia de vibratie inalta ce este transmisa prin palme. Se pot folosi betigase parfumate, tamaie, lumanari si aghiasma mica, care cresc si intaresc vibratia celui care realizeaza aceasta actiune.
Curatarea energetica a casei si a spatiului de lucru este bine sa fie facuta la fel de des precum curatenia.
.
Cum stii cand e nevoie de o astfel de “actiune”?
In casa:
- cand mobila incepe sa pocneasca
- cand sentimentul de “acasa” dispare si este inlocuit de “corvoada” sau de dorinta de a nu te intoarce acasa
- cand apar gandaci si ai sentimentul ca nu mai scapi de ei
- cand vrei sa vinzi o casa si nu reusesti
- cand apar insomniile si cosmarurile
- cand vrei sa construiesti o casa si ti se amana toate demersurile.
In birou:
- cand neintelegerile dintre tine si colegi se inmultesc
- cand starea de tensiune creste
- cand ai sentimentul ca nu-ti ajunge timpul sa rezolvi toate cele pe care ti le-ai propus
- cand nivelul de concentrare scade
- cand, in caz ca lucrezi in domenii precum vanzari, relatii publice, terapie sau alte meserii ce presupun “clienti”, observi ca numarul acestora scade simtitor.
E bine sa curatam locurile pe care ne asezam atunci cand trebuie sa petrecem mai mult timp intr-un anumit spatiu, de exemplu intr-o sala de asteptare la doctor (de obicei preluam fricile, spaimele si gandurile negative ale celor care s-au asezat inaintea noastra), intr-o sala de curs (unde putem prelua din gandurile celor care au mai stat acolo si nu s-au simtit in apele lor), intr-un compartiment de tren, si chiar si in mijloacele de transport in comun.
Energiile de vibratie joasa care se “ascund” pe la colturi au ca origine atat fricile si frustrarile noastre, cat si sentimentele de invidie, de suparare ale celor din jur. Cu cat este mai mare curatenie energetica si spirituala a fiecaruia dintre noi cu atat creste vibratia locului in care traim sau muncim.
Andreea Talmazan-sursa: astrocafe.ro
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu