Totalul afișărilor de pagină

14 mar. 2015

Veritas Reiki...

Veritas este un sistem energetic asemănător altor sisteme similare: Reiki, Karuna, Seichim,  etc. Aceste sisteme energetice sunt metode prin care noi intervenim în structurile bioenergetice ale fiinţelor vii. În principiu, scopul acestor manipulări ale structurii bioenergetice este acela de a îmbunătăţi condiţiile de viaţă ale celui pentru care facem aceste modificări. Desigur, există în lume şi alte sisteme energetice care au alte scopuri, însă Veritas nu face parte din acea categorie.
 
Cum folosim energia pentru a modifica structurile bioenergetice ale altuia? În primul rând, ne conectăm la o sursă de energie. Această sursă poate fi propria noastră persoană, alte persoane/entităţi, la viul planetar, respectiv mentalul colectiv al unui grup sau al întregii planete sau la energia întregului Univers. Veritas, la fel ca şi Reiki-ul, se conectează la sursa energetică din care a fost construit (materializat) întregul Univers, pe care o numim generic “Sursa”; însă ca parte activă din Univers, se poate conecta şi la alte entităţi. Unele dintre aceste entităţi sunt cei consideraţi îngeri, alţii sunt maeştri ascensionaţi etc.
Acordajele sau iniţierile,  sunt modalităţi prin care maestrul modifică structura bioenergetică a studentului, astfel încât îi transferă acestuia structurile energetice ale sistemului respectiv, îi curăţă canalele energetice, îi înlătură anumite blocaje energetico-informaţionale care îl împiedică pe elev să aibă accesul în mod natural. Cu alte cuvinte, constituie şi o formă de terapie, sau curăţare, cum se mai spune în anumite cercuri.
-sursa-http://armonizaresitransformarepersonala.blogspot.ro/- 
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu