Totalul afișărilor de pagină

2 mar. 2015

ENERGII DE FINAL ...

Viata pe planeta se accelereaza ca raspuns la energiile care se revarsa pe suprafata ei. Aceste energii sunt mai puternice decat au fost vreodata si lucreaza pentru a dizolva orice blocaj. Acesta este un proces incomod, dar va avea un final bun pentru toti. Cei care se opun procesului de purificare, nu vor avea decat de suferit.
Acum, la final, este cel mai greu de trecut.
Daca nu sunteti atenti, puteti fi usor pacaliti. Aveti acum impresia ca totul in jur este un mare haos , ca totul se naruie. Oricand frica, indoiala, vreun atasament, sau disperarea pot sa va scoata de pe cale. Entitatile intunecate nu stau nici ele cu mainile in san. In disperare ca pierd totul, pot sa recurga la tot felul de strategii. Cand vedeti la voi cel mai mic gand intunecat, cereti imediat curatare! Nici macar nu apucati sa va dati seama…cand ati fost pe deplin invinsi si abatuti de la cale.
Bucurati-va! Multumiti pentru fiecare experienta traita fara a le judeca si a le imparti in bune sau rele! Incercati sa gasiti bucuria si iubirea din fiecare intamplare din fiecare gest din fiecare cuvant, din fiecare om, din fiecare fiinta.
Fiti in echilibru permanent, fiti buni, iertatori si iubitori cu voi insiva si cu toti cei din jur. Nu judecati pe nimeni si nici pe voi.
Hraniti-va cat se poate, cu cat mai multa hrana vie. Inainte de a manca, binecuvantati si incarcati cu energie divina hrana voastra. Impamantati-va in fiecare zi. Chemati fortele de lumina pentru protectie si curatare, ori de cate ori simtiti nevoia pentru ca energiile intunecate sa nu se ataseze de voi. Sunt ultimile  clipe si ultimile zvacniri ale domniei intunericului. De prea mult timp, ați fost hraniti cu tot felul de informatii false, dar acum sunteti mai întelepti si mai experimentati si capabili de a discerne adevarul. Aveti incredere in intuitia voastra si daca aveti dubii asteptati, cereti calauzire ghizilor vostri. Sunt multe spirite care va urmeaza indeaproape in calatoria voastra. Cereti ajutor.
Fiti permanent prezenti in ACUM!
Iubirea si inima sa fie calauza voastra. Fiti lumina!
sursa- http://familiacelesta1.blogspot.ro/-
-Va recomand cu placere blogul unui vechi prieten Lenesul-http://chiulangiu.blogspot.ro/-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu