Totalul afișărilor de pagină

22 mar. 2015

SURSA NOASTRA ESTE ENERGIA IUBIRII ...

De-a lungul timpului oamenii s-au tot intrebat cum arata Dumnezeu. Fie ca i-au spus Alah, Dumnezeu, Iahveh, Krishna, etc. fiecare si-a imaginat o forma sau un chip si toata lumea privea catre cer. In caderea sa, cu cat omul se afunda mai adanc in bezna materiei, viata sa devenea tot mai fara rost, tot mai fara esenta. Lumea a evoluat doar intr-o singura directie si a involuat spiritual pana la limita distrugerii ca rasa umana. Cu cat omul pierdea esenta vietii se departa de cale, nu intelegea si nu gasea rostul vietii sale. Neintelegand ce se petrece cu el si agatandu-se de tiparele societatii si ale dogmelor bisericesti, a ajuns pe nesimtite sclav al celor ce l-au manipulat. Uitarea s-a asternut peste amintirea sa intr-un val tot mai gros. Omul a cunoscut pe rand durerea, disperarea, bolile, saracia, mania, furia, razboaiele, nedreptatea…. Nici chiar atunci cand era avut si iubit, nu mai simtea bucuria de a trai, sau implinirea. Nimic nu mai era deajuns pentru a umple golul din inima. Sufletul lui era sterp si plin de lacrimi.


Unii au cerut socoteala lui Dumnezeu in durerea lor…iar altii s-au intrebat: DE CE ASA?  E FIRESC ASA? Ingerii v-au calauzit, si cu fiecare pas, v-au aratat raspunsul: IUBIREA ESTE TOTUL!!! Viata traita in bucurie, cu zambatul pe buze, aduce pacea sufletului iar iubirea daruita te insanatoseste si te face sa te simti implinit, golul acela din inima dispare! Lacrimile, bolile, neajunsurile, neintelegerile…toate dispar incet incet pentru ca iubirea purifica si transforma.
Ati auzit deseori ca "Iubirea face minuni!" Aceasta energie divina face minuni. Fiecare atom al trupului tau vibreaza la acesta energie a iubirii. Iubirea poate vindeca omul de boli incurabile. Sufletul vostru, care este scanteie din Dumnezeu are aceiasi energie. Iubirea este energia care il hraneste si va face sa va simtiti impliniti. Iubirea  implinita…impacarea, va reda fericirea si bucuria sufletului. Simtiti cum parca aveti aripi si plutiti de preaplinul de bucurie din voi. Viata in jurul vostru se croieste pe alte tipare, cele ale belsugului si implinirii. In viata voastra au loc sincronicitati. Incet incet, incepeti sa simtiti bucuria si fericirea intregului. Ajunsi in acest punct, puteti simti mangaierea divina. Toate aceste simtaminte nu pot fi pipaite! Ele pot fi simtite in inima si cu sufletul vostru. Este greu sa descrii in cuvinte goale iubirea. La fel de greu este sa descrii ce simti cand primesti mangaierea Divina.

Energia iubirii, este insusi Dumnezeu!
-sursa- http://familiacelesta1.blogspot.ro-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu