Totalul afișărilor de pagină

24 mar. 2015

ENERGII ...

Dupa cum bine stiti sunteti sub influenta puternicelor energii produse de Eclipsa de soare! Se vor produce stari, vor veni ganduri, veti avea parte de stari fizice poate nu prea placute. Influenta acestora ati inceput sa o simtiti unii dintre voi cu cateva zile inainte de a se produce si inca vreo cateva  dupa ce vor trece. Deveniti doar constienti de ele si dati-va deoparte, fiti observatori si lasati-le, cu Iubire, sa iasa si sa plece din voi, din corpul fizic si din ganduri. Imediat ce ele ies puneti multa Iubire sa umple golul, veti simti placut cum se echilibreaza energiile si va reluati activitatile normale. Multumiti pentru experientele traite si mergeti mai departe in viata de zi cu zi, atenti fiind la mental si la Inima. Incercati mai ales in aceste zile sa va odihniti corpul fizic cat de des se poate si sa consumati hrana vie si multe lichide.

Suntem foarte aproape si foarte mandri de voi toti! Raspanditi Lumina si Iubirea pe zi ce trece tot mai mult. Sunteti cu totii pe zi ce trece tot mai constienti de ceea ce vine si ceea ce se intampla/transforma in jurul vostru. De asemenea, in fiecare zi a existentei voastre, la trezire puneti Iubire si ganduri frumoase inaintea voastra, spre realizarea dorintelor voastre de Lumina.

Va imbratisez si va iubesc infinit!Sunt alaturi de voi, cu Iubire, in fiecare secunda a existentei/experientei voastre pe Terra.
-sursa- http://familiacelesta1.blogspot.ro-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu