Totalul afișărilor de pagină

8 mar. 2015

Protectia Divina Reiki...

Protectia Divina Reiki este o tehnica minunata creata pentru a oferi fiecaruia protectie Divina si unitate cu Universul. Aceasta tehnica este simpla si foarte eficienta.
Exista doua cai prin care poti accesa Energia Divina Vindecatoare
  • Cerand Sinelui tau Inalt sa te ajute
  • Cerand unui terapeut specializat in lucrul cu energie vindecatoare sa te ajute
Aceasta tehnica utilizeaza un singur simbol (simbolul OM sau AUM) care este folosit pentru a aduce pace imediata mintii si trupului. Imi doresc sa gasesti acesta tehnica folositoare si sa gasesti numeroase cai pentru a-i utiliza energiile.
Pentru a te conecta cu energia divina
este de ajuns sa spui “Protectie Divina Reiki” iar energia va incepe sa curga in intreaga ta fiinta. Pentru intarirea conexiunii, vizualizeaza o lumina alba care patrunde prin chakra coroanei.(cea situate deasupra capului tau).
Pentru a-ti proteja corpul de factorii fizici daunatori

spune “Arhanghelul Mihail” si vei fi imediat ocrotit de energiile protectoare ale Arhanghelului Mihail.
Pentru a-ti curata aura si corpul spiritual de orice forma de gand negativ
spune “Curata-ma prin indepartarea tuturor formelor de ganduri negative”. Vei fi curatat de toate gandurile negative in 3 minute (in timpul procesului este de mare ajutor sa iti vizualizezi trupul imbaiat in lumina alba). Dupa aceea ar trebui sa te simti curatat si improspatat.
Pentru a te proteja de atacurile psihice
spune “Protectia Divina ma inconjoara”. Vizualizeaza-te acoperit de lumina alba. Ar trebui sa te simti inconjurat de o sfera de lumina alba. Imediat vei fi complet protejat de orice forma de gand negativ.
Pentru a proteja un obiect de furt sau dauna
spune “Protejeaza obiectul” iar acesta va fi protejat in 2-3 secunde.

Pentru a proteja o persoana
impreuneaza-ti mainile ca pentru rugaciune si vizualizeaza acea persoana intre palmele tale. Spune numele persoanei si “ esti protejat de Arhanghelul Mihail”. Vei stii ca persoana este protejata complet in momentul in care nu mai simti fluxul de energie intre palmele tale.
Pentru a reconforta pe cineva sau chiar pe tine insuti
atinge persoana respectiva pe umeri sau acopera-i urechile si ajut-o sa se conecteze cu energia Reiki spunand “Protectie Divina Reiki” in timp ce in mintea ta vizualizezi simbolul sfant OM. Persoana va primi o vindecare foarte puternica si va simti imediat o stare de pace.
Pentru a simti unitatea cu Universul
impreuneaza-ti mainile ca pentru rugaciune si simte vibratia cuvantului Sfant OM (repeta-l in sinea ta pana simti o stare de pace).-sursa-https://vindecaviata.wordpress.com/-

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu