Totalul afișărilor de pagină

29 mar. 2015

Numerele Maestre: 11, 22 si 33...

 Numerele Maestre sunt numere speciale, ce poseda un potential deosebit.
  Oriunde apare un Numar Maestru, el simbolizeaza imboldul de a participa la marea trezire sprituala ce are loc in zilele noastre.

Existenta unui Numar Maestru intr-o harta numerologica reflecta intelepciunea si maturitatea necesara pentru asumarea unor alegeri si a unor responsabilitati superioare.

 Un Numar Maestru este format din doua cifre, reunind astfel doua energii intr-una singura, care devine mai puternica decat suma celor doua luate separat.
 Pe de alta parte, precum adultul care isi poarta cu sine copilul interior, fiecare Numar Maestru poarta in el numarul simplu la care poate fi redus: 11 poate fi citit si ca 2 (1+1=2); 22 poate fi citit si ca 4 (2+2=4); iar 33 poate fi citit si ca 6 (3+3=6).

 Sunt putine persoanele care manifesta intregul potential al unui Numar Maestru; in cele mai multe cazuri ele traiesc la nivelul numarului simplu, sau oscileaza intre cele doua extreme.

Diferenta dintre numerele simple si Numerele Maestre care le corespund sta in faptul ca cele din urma au teluri mai complexe si o perspectiva mai larga asupra rolului pe care il au de jucat in aceasta lume.
De exemplu, Numarul 4 este harnic si responsabil, preocupat de calitatea muncii sale; 22 se angajeaza in proiecte de anvergura, care implica mari mase de oameni si pot depasi prin amploarea lor granitele unei tari.
 6 este afectuos si intelegator, si adesea isi sacrifica nevoile personale pentru a-i ajuta pe ceilalti; 33 isi sacrifica ambitiile personale pentru elevarea spirituala a intregii omeniri.

 Se poate spune ca Numerele Maestre confera celor nascuti sub semnul lor o obligatie morala superioara, aceea de a se situa deasupra celorlalti printr-o continua cautare a luminii, binelui si adevarului si printr-o autoperfectionare permanenta. A ne ridica la inaltimea unui asemenea numar reprezinta o problema de dedicare si alegere. Aceasta alegere poate consta pur si simplu in hotararea de a ne trezi in fiecare dimineata cu zambetul pe buze si a trai viata la modul pozitiv.

 Putem alege sa ne ascultam vocea interioara si sa actionam de fiecare data in functie de ea; si mai putem alege sa ne smulgem din zona de confort – sa crestem, sa ne asumam riscuri, sa imbratisam schimbarea.

Nu in ultimul rand, putem alege sa fim mai toleranti cu ceilalti si sa raspundem cu dragoste, rabdare si compasiune, in loc sa ne lasam luati de valul fricii si al maniei; sa devenim o sursa de inspiratie pentru cei din jurul nostru, incurajandu-i sa se ridice si sa creasca la randul lor.

 Acest potential ramane adesea in stare latenta pentru multi ani, asteptand sa fie trezit.
Daca Numarul Maturitatii este un Numar Maestru, aceasta poate indica a faptului ca recunoasterea si succesul mult asteptate vor veni in a doua parte a vietii. In cazul in care Numerele Maestre se regasesc printre numerele de baza (Calea Vietii, Dorinta Inimii, Numarul de Realizare, Numarul de Exprimare), ele reprezinta adesea o sursa de enorma tensiune psihica si nervoasa, prin presiunea interioara si prin provocarile pe care le ridica. Este nevoie de timp, maturitate si efort sustinut pentru le putea integra la nivelul personalitatii.Numarul 11 este cel mai intuitiv dintre toate numerele.
El simbolizeaza iluminarea, un canal deschis catre inconstient; cunoasterea din afara ratiunii; sensibilitatea, timiditatea si lipsa de simt practic. 11 este un visator.
El inglobeaza toate aspectele lui 2, pe care le amplifica prin carisma, spirit de lider si inspiratie.
11 este un numar dual prin insasi natura sa, ce creeaza dinamism si conflicte interioare. In prezenta altui numar, se comporta ca un catalizator, scotand la iveala tot ceea ce este mai bun, sau mai rau. Daca nu este focalizat asupra unui proiect care sa depaseasca nivelul individual, se poate intoarce catre interior, dand nastere temerilor si fobiilor.
11 paseste pe marginea ingusta dintre maretie si autodistrugere. Potentialul sau de crestere, stabilitate si forta interioara poate fi realizat prin acceptarea intelegerii intuitive si a adevarurilor spirituale. Pentru 11, pacea nu poate fi gasita in logica, ci in credinta.
11 este numarul clarvazatorului.

Numarul 22 este cel mai puternic dintre toate numerele.
Adesea este numit si “Maestrul Arhitect”. 22 poate transforma cele mai ambitioase proiecte in realitate, imbinand intuitia lui 11 cu natura practica si metodica a lui 4.
Este nelimitat, si in acelasi timp disciplinat. Este capabil sa vada arhetipul, si sa il transpuna intr-o forma materiala.
 Are idei marete, planuri de amploare, idealism, spirit de lider si o incredere nemarginita in sine.
 La fel ca si 11, datorita ambitiei, 22 poate fi supus unor tensiuni interioare enorme, mai ales la o varsta frageda.
 El trebuie sa isi indrepte resursele catre realizarea unor teluri ce depasesc simpla ambitie personala. Rolul lui 22 este acela de a servi omenirea intr-un mod practic.Numarul 33 este cel mai influent dintre toate numerele.
 El mai este numit si “Maestrul Invatator”.
Atunci cand se manifesta la intregul sau potential, 33 este total lipsit de ambitii personale si isi foloseste abilitatile remarcabile pentru a ridica nivelul spiritual al omenirii.
Ceea ce impresioneaza in cazul numarului 33, este devotiunea sa, dusa la cel mai inalt nivel.
 Acest lucru se concretizeaza in hotararea sa de a cauta cunoasterea si intelepciunea inainte de a oferi celorlalti invataturile spirituale.
Un 33 care sa se manifeste in deplina forta este ceva foarte rar.
-sursa-http://www.numereledestinului.ro/-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu