Totalul afișărilor de pagină

21 mar. 2015

SALUSA ...



Traiti în vremuri dramatice atunci când modificările vor avea loc foarte repede. Ele va vor introduce in Epoca de Aur, care va schimba practic toate aspectele vietii  pe Pamant. Acestea pot dura ca si timp, dar o data ce se vor concretiza, vechiul construct va fi demontat.  A fost special menit sa va tina in intuneric, pentru a va tine departe de realizarea sinelui vostru autentic, a adevaratului vostru potential. Cei intunecati au ascuns intentionat adevarul despre natura voastra divina, despre mostenirea voastra adevarata, dar este timpul ca aceasta paradigma sa se sfarseasca si calea Luminii sa fie deschisa. Asta inseamna ca cei care nu se pot elibera de sistemul lor de credinta vechi, vor deveni gradat izolati. Nu exista rusine sau pedeapsa pentru cei in cauza, asta insemnand ca experienta lor viitoare va fi conforma cu ce au ales. Fiti siguri ca multe ajutoare sunt alaturi de aceste suflete, incurajandu-le sa isi doreasca sa se ridice. Deoarece timpul este o iluzie, nu conteaza cat le-ar lua sa se trezeasca.

Nu va limitati viziunea asupra viitorului, caci aceasta este o perioada in care totul este posibil. Deschideti-va inima catre LUMINA si permiteti iubirii sa imbratiseze toate sufletele, caci in realitate suntem toti UNA.  Cea mai mare lectie pe care o puteti invata privind viitorul comun,  este iertarea si nu ar trebui limitata sub nicio forma.  Toate sufletele experimenteaza in momente diferite, energiile Luminii si ale Intunericului in cursa castigarii experientei necesare evolutiei. Deci, dupa cum vedeti alte suflete, va aminti astazi ca acestea sunt la lucru pentru a elibera Karma, pentru care rolurile lor pot fi jucate atat in lumina cat si in intuneric. Prin urmare, Hotărârea se face fără o înțelegere completă a problemelor implicate și este cel mai bine sa trimiteti iubirea voastra acelor suflete.
In viitor vor exista suflete care vor evolua si ii vor ajuta si pe altii sa se ridice. Trebuie sa aveti incredere deplina in evolutie si in ceea ce detine, caci este destinat sa pasiti in Noua Epoca. Noul vostru ciclu se va muta rapid in vibratii inalte unde veti experimenta pacea, iar multumirea va veni in curand la toti. Va sosi timpul cand nu veti mai fi trasi inapoi de cei intunecati, care vor fi eliminati de pe planeta. Intr-adevar nici un suflet nu va fi capabil sa se deplaseze in dimensiuni superioare de vibratie daca nu corespunde vibrational. Toate aceste progrese sunt planificate pentru voi, dar fiti rabdatori si acordati-le timp sa se manifeste. Noi va aducem vestile bune, astfel incat sa va ridicam moralul, stim ca sunteti obositi, dar sunteti dornici sa mergeti mai departe. Nu exista indoiala ca va eliberati de vibratii joase, deci nu disperati, continuati sa ramaneti pozitivi.

Suntem pe deplin angajati in a stopa ultimele zvacneli ale intunecatilor in a perturba planul nostru. Suntem mereu cu un pas inaintea lor si stim ca aceastea au fost planificate pentru a crea haos. Acum ca isi dau seama ca timpul lor a trecut, ei cred ca vor scapa de consecintele actiunilor lor, care in orice caz, nu este posibil. Ei vor descoperi ca portitele lor de scapare sunt blocate si vor suporta toate consecintele a ceea ce au creat. Noi nu facem referire la ideea umana de razbunare ci la modalitatea de a fi incurajati si ajutati de a reveni la Lumina. Rar sufletele intorc spatele oportunitatii care se iveste pentru a  schimba felul lor, dar daca nu ei hotarasc propriul destin, viata lor se incheie.
Fiti siguri ca o data ce situatia de pe Pamant se va stabiliza, si se poate realiza libera trecere, vom fi deschisi sa va contactam. Prioritatea noastra este de a începe acțiunile necesare pentru a aduce schimbări la nivel global, astfel încât toate monedele sa fie aduse treptat la paritate. De foarte mult timp unele au fost subevaluate, si ele sunt in fruntea listei noastre. Standardul de aur va fi de asemenea re-stabilit punand astfel capat schimbarilor interminabile in aprecierea valutelor. O astfel de actiune va revigora piata si va stopa specula.

Ajutam deja planeta Pamant pentru a se stabiliza si curata pentru a reveni in cele din urma la lumina ei de odinioara. Sunt atat de multe planuri facute de a restabili Pamantul si le punem in aplicare datorita tehnologiei noastre avansate. Vor fi schimbari care se vor petrece peste tot Pamantul si veti fi uimiti de viteza cu care se manifesta. De orice natura ar fi problemele voastre, ele vor fi trecute in plan secund, o data ce intra in functiune planul nostru. Deci dragilor, nu fiti deprimati de lentoarea aparenta a schimbarilor asa cum sunteti constienti ca se intampla in prezent.

In diferite perioade, am intervenit si am pus capat actiunilor rau-intentionate si am minimalizat daunele, precum si, dupa cum am mai mentionat anterior, am impiedicat ceea ce ar fi insemnat distrugerea totala a Pamantului vostru. Deci nu ma indoiesc ca putem exercita abilitatile noastre, care sunt dincolo de competentele celor intunecati pentru a-i stopa in a crea un incident major. Ati fost prea de multe ori la cheremul lor si am fost in imposibilitatea de a interveni din cauza karmei, dar chiar si asa am diminuat efectele actiunilor lor. Noi nu suntem asa cum intelegeti voi o armata galactica, mai degraba o forta de politie care incearca sa previna sa aiba loc crime.Sunt Salusa din Sirius, si ca de fiecare data sunt incantat sa fiu in contact cu voi. Exista si alte contacte in lumea voastra, astfel incat putem sa aducem vestile unui numar foarte mare de oameni. Timpul avanseaza inca cu o viteza foarte mare si este necesar sa fiti constieti de acest lucru. In cele din urma timpul nu va mai fi, cum a fost Aeoni mai inainte, exact ca atunci cand ati coborat din taramuri superioare. Iubirea si Lumina noastra eterna, precum si cele mai bune dorinte va insotesc pe toti, oriunde v-ati afla.
-sursa-
http://gfbymikequinsey.blogspot.ro/-

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu