Totalul afișărilor de pagină

31 mar. 2015

Un inger stralucitor...

"Pacientul din acest caz ştia că va muri deoarece în drum spre spital a simţit o violentă durere la cap şi dintr o dată totul s-a luminat în jurul său: "atunci m-am simţit liber şi în pace, având această impresie că mă purtam perfect. Am privit dedesubtul mea şi am văzut echipa de medici lucrând deasupra mea. Aceasta nu mă neliniştea câtuşi de puţin. Mă întrebam şi eu de ce oare.
Apoi am fost învăluit într-o lumina închisă ca şi cum aş fi trecut printr-un tunel. Am trecut în partea cealaltă a tunelului unde am ieşit într-o lumină albă care avea o licărire blândă. Era fratele meu care murise cu trei ani în urmă. Am încercat să străbat trecerea dar fratele meu nu mă lăsa să văd ce se află în spatele lui. Apoi am reuşit să văd ce se găsea în spatele lui. Era un înger de lumină.
M-am simţit învăluit de o forţă plină de iubire care era emanată de acest înger care părea să cunoască toate gândurile mele cele mai intime. Eram examinat în cele mai  mari profunzimi ale fiinţei mele şi apoi se pare că am primit aprobarea să văd şi alte spirite, cele ale persoanelor care îmi erau dragi şi care părăsiseră planul fizic. Apoi trupul meu a sărit în aer în urma şocului electric care mi a fost administrat. Ştiam că urma să mă întorc pe pământ. După ce am trecut de această întâlnire cu moartea nu  mai am nici un fel de teamă faţă de ea. Ştiu cum arată.""-sursa-http://angelinspir.ro/


Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu