Totalul afișărilor de pagină

25 mai 2015

Arhanghelul Uriel – ingerul solutionarii problemelor...

Numele acestui deosebit arhanghel se traduce ” lumina lui Dumnezeu” . Poate nu intamplator lumina lui Uriel este aurie ,suava ,galben stralucitor. Tot Uriel este cel care “apinde beculetul” ideilor in mintile noastre.
Uriel lamureste si anumite situatii carora nu le mai dam de capat , vine cu informatii profetice si se mai spune despre el ca el a fost cel care a adus oamenilor cunoasterea si practica alchimiei .
Uriel este un arhanghel intelept ca un batran la care apelam cand avem nevoie de cunoastere si sfaturi intelepte.Apelam la el pentru solutii ,idei ,intelegere spirituala ,manifestarea unor dorinte precum si impotriva calamitatilor naturale adica protejeaza , va ajuta sa va reveniti din asa ceva si sa va vindecati .Arhanghelul Uriel te va ajuta si cand e vorba de scris o carte sau o lucrare pentru scoala precum si cu studiul si cercetarea subiectului adica un adevarat indrumator pentru studenti si elevi .
Cand aveti nevoie de solutii ,ceva de lamurit sau doriti idei mai jos aveti o rugaciune pe care o puteti adapta la nevoile voastre:
“Dragul nostru Arhanghel Uriel ,te rog sa ma ajuti cu intelepciunea ta in (…..descrie situatia …)  Doresc cat mai multe informatii posibile, incat sa pot vedea clar adevarul acestei situatii .Te rog ,ajuta-ma sa iau o decizie in cunostinta de cauza,informandu-ma despre toate perspectivele implicate .Te rog ,ajuta-ma sa aud clar,sa inteleg aceste informatii si sa am mintea cat mai deschisa posibil.Multumesc,Arhanghele Uriel .”
 Mai multe informatii gasiti in cartea Arhangheli si Maestri Inaltati -Doreen Virtue.
-sursa-https://inspiratiadivina101.wordpress.com/-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu