Totalul afișărilor de pagină

12 mai 2015

CONECTATI-VA CU SPIRITUL ...

Conectarea cu spiritul vostru se face doar prin intermediul inimii.Acolo in acel spatiu sacru sta spiritul vostru,sufletul vostru,el este parte din voi,deschideti acel spatiu si conectati-va cu el. Ingerii vostri pazitori va indeamna mereu sa fiti cat mai des posibil acasa in voi,acasa in inima voastra,acel loc trebuie sa fie in permanenta locuit, pentru ca numai asa sunteti voi cei reali,Sinele vostru Inalt.

Nu rupeti legaura cu sufletul vostru,goliti acel spatiu din inima voastra de toate defectele sau impuritatile aduse de energia negativa de-a lungul vremii,intrati intr-o stare de iubire si apreciere atat pentru fiinta voastra,cat si pentru tot ce va inconjoara.Voi sunteti ca o lumanare,energia din voi poate fi lumina mare,sau o simpla palpaiala.
Ghizii,Ingerii si alte fiinte celeste sunt  mereu langa voi,trebuie sa deschideti acel spatiu sacru din inima voastra ca sa puteti ajunge sa le percepeti iubirea trimisa de ei spre voi,trebuie sa va opriti sa ascultati soaptele lor de energie pura iubitoare ,permiteti sa simtiti aceasta energie a iubirii care vine valuri spre voi din toate directiile.
Spiritul vostru are nevoie de iubire,dragostea este cheia cresterii voastre ca fiinte,inima va conecteaza cu divinitatea,si cu tot ce inseamna iubire.Amintiti-va ca sunteti iubire,sunteti mici scantei din Dumnezeu,energia lui Dumnezeu sta in corpul vostru de carne,acea energie este prizoniera in acel corp.Eliberati-o,lasati-o sa fie ceea ce este ea din creatie,voi urmati calea ei, este o cale spre inaltarea voastra ca spirit,este calea spre Sursa din care proveniti cu totii.

Dragostea este adevarul ce sta in voi,priviti cu mare curaj la spiritul vostru,el asteapta ca voi sa il vedeti stand acolo in voi,asteapta ca voi sa constientizati ca trebuie sa urmati calea lui,nu cai umane.Calea spiritului este calea asceniunii si iluminarii,este calea spirituala,este curajul de a trai in lumina si de a iesi din caile intunecate.

Intunericul este umbra care sa asternut pe spiritul vostru,este lipsa iubirii,lipsa conectarii cu divinitatea,este Ego-ul vostru care face ca totul sa fie infricosator.Spiritul nu are teama,Ego-ul este frica.Voi sunteti perfecti,voi sunteti iubire,iubirea nu are defecte,iubirea nu judeca,nu actioneza niciodata in defavoarea alcuiva.
Inima voastra este locuita de Sinele vostru Inalt,spiritul vostru,acolo este contactul direct cu Dumnezeu,si ghizii vostri angelici.Cereti-le sa va arate calea ,invitatii in inima voastra.Ei va iubesc si va arata calea divina,voi doar deschideti acel loc si lasati-i sa vina si sa va conduca calea spre locul vostru in lumea spirituala din care ati sosit aici.
-sursa- http://inspatelescenei2012.blogspot.ro/-

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu