Totalul afișărilor de pagină

13 mai 2015

Cine este Braco?...

Cu Braco, confortul poate fi găsit în calda familiaritate a unei întâlniri care ne deschide inima şi ne animă speranţa încă o dată.
Cei care l-au întâlnit pe Braco pentru prima dată, au observat de obicei acest sentiment primitor de familiaritate, chiar de prietenie şi încredere. Alţii declară că această conexiune creşte cu timpul, devenind un fundament unic, personal, prin care vieţile lor sunt îmbogăţite de împărtăşirea darului lui Braco.
Munca lui Braco în folosul oamenilor de pretutindeni, de a îmbunătăţi vieţile şi de a oferi o nouă speranţă, a început să se desfăşoare din anul 1995, ajutând oamenii din multe ţări, inclusiv Croaţia, Slovenia, Germania, Statele Unite ale Americii, Austria, Elveţia şi Japonia. Şi această listă este în creştere, cu noi ţări ce oferă invitaţii pentru ca Braco să le viziteze.ntr-o întâlnire cu Braco, el oferă darul său vizitatorilor, prin privirea sa tăcută. Fie că Braco este întâlnit în persoană, fie prin conectarea la internet la o sesiune în direct (live stream), din aceasta rezultă o interacţiune între Braco şi vizitatorii săi, despre care mulţi oameni de ştiinţă ce studiază munca lui Braco, au raportat că are loc dincolo de nivelul tradiţionalei „energii de vindecare”.
Rezultatul acestei întâlniri începe pentru mulţi oameni cu apariţia de sentimente pozitive. Astfel de sentimente acţionează pentru a cataliza efectele de îmbogăţire, pentru unii, nu numai a bunăstării individuale emoţionale şi a sănătăţii, ci pot creşte pentru a influenţa benefic familia, relaţiile, locul de muncă şi inspiră oamenilor o comunicare majoră în general.
Numeroşi medici şi-au documentat constatările înainte şi după ce pacienţii lor au întâlnit privirea lui Braco, declarând recuperări, uneori chiar sfidând o explicaţie medicală acceptată. Mulţi vizitatori, inclusiv medici şi oameni de ştiinţă, consideră darul lui Braco „extraordinar”. Cu toate acestea, Braco nu promite nimănui un remediu, ci doar oferă posibilitatea ca darul pe care-l împarte să poată ajuta în vreun fel. El ne încurajează să înţelegem că acest dar este absolut normal şi în interiorul fiecăruia. Braco nu controlează acest dar şi nu decide cine primeşte ajutor, dar îl oferă cu dragoste oamenilor, pentru a decide ei înşişi.
Într-o lume bulversată de griji, stres, tot felul de frici, în care acţionăm ca nişte marionete, la un nivel de conştienţă mult prea redus, uităm adesea să trăim fiinţarea, pur şi simplu să existăm! A sosit însă momentul să ridicăm privirea spre Soare şi să ne aducem aminte cine suntem şi de ce am venit aici. A sosit momentul să ne aducem aminte că suntem cu mult mai mult decât nişte roboţi umani, că de fapt suntem nişte fiinţe spirituale ce au o experienţă umană pe care au ales-o cu liberul lor arbitru ca necesară desăvârşirii lor şi de care trebuie să se bucure cu tot sufletul.
Această aducere aminte, acest declick, reluarea comunicării conştiente cu nivelul suprem al fiinţei noastre, dacă ne dorim aceasta şi suntem deschişi, le putem realiza mai uşor, ajutaţi cu nesfârşită iubire, de „micul frate”, BRACO, un suflet ales, care de mulţi ani străbate întreaga lume pentru a ne aduce ACASĂ pe cât mai mulţi dintre noi, alăturându-se avangardei care spulberă orice „temniţă” ce ţine prizonieră fiinţa umană, determinând astfel iminenţa unui SALT în conştiinţa umanităţii, ELIBERAREA omului, zborul său accelerat către LUMINĂ!
Braco emană o pace adâncă, concentrându-se în întregime pe misiunea vieţii sale – aceea de a da şi de a ajuta, fără nici o rezervă, pe toţi cei care vin către el, indiferent de religie, ideologie, rasă, culoare sau cultură. De peste 18 ani, el şi-a dedicat viaţa pentru a dărui.
Nu există promisiuni, nu trebuie să avem idei preconcepute despre cum vom simţi, cum ne va fi, sau că vom avea parte instantaneu de miracole, trebuie doar să avem inima deschisă, iar în mintea noastră, dacă se poate, să facem o linişte deplină, oprind orice judecată, raţionament, apreciere, în acele momente speciale în care Braco ne oferă darul său. Dacă reuşim să punem frâu raţiunii şi să lăsăm sufletul să preia conducerea, atunci vom fi capabili să recepţionăm cât mai complet acest DAR, iar efectele nu vor întârzia să apară.
De-a lungul timpului, aflând despre schimbările remarcabile şi vindecările fizice istorisite de cei care au participat la evenimente Braco, tot mai mulţi oameni au venit pentru această experienţă unică, cu scopul de a-şi îmbunătăţi vieţile. Oamenii de ştiinţă au dezvoltat o serie de teorii privind transformările fundamentale ce au loc sub influenţa privirii lui Braco. De asemenea, au fost publicate şi o serie de cărţi despre efectele profund benefice ale muncii sale.
Astăzi Braco călătoreşte în tot mai multe ţări la nivel global, pe bază de invitaţie, în Europa, Asia, Australia, Rusia, realizând frecvent şi turnee în Statele Unite.
-sursa- http://bracoromania.ro/-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu